Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Sporočilo ob koncu tedna, 20.9.2019

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Prav zdaj se dogaja proces, skozi katerega mora vsako razmerje, če želi izkusiti zakon, sklenjen v nebesih. Vaša situacija zdaj kaže, kaj se zgodi, ko se poželenje, strast in erotika zaljubijo v psiho – dušo. Najprej je veselje, a kasneje se pojavijo dvomi in nezaupanje, osebni problemi povzročajo negativne elemente, ki lahko uničijo zvezo. Nato se začne nepopustljiv proces izbiranja, ko je čas, da očistimo notranjo prtljago, da bi ozdravili odnos in ga pripeljali na višjo stopnjo. Pred vami je obdobje čiščenja in izbiranja. Počistite stvari, odpustite staro in izkusili boste veselje, ki sledi. Ta proces se dejansko nadaljuje skozi vse življenje in vsako razmerje. Na poti se pojavijo novi problemi in spet moramo začeti od začetka. To je naravni krog. Razumete? Zdaj ni čas, da obupate, da se predate ali si mislite, »pa saj je vedno in povsod v odnosu isto«… Veste kaj? Ni. Ker vas ni več tam. Ne primerjajte preteklosti s trenutno situacijo.Če vam zgleda ista, potem preverite svoje vzorce in naredite nekaj na tem, da te spremenite pri sebi. Ne krivite in ne kažite s prstom na druge, na odnos in iščite krivca. Vse kar vas na drugi strani moti, iritira in jezi… je vaša zrcalna rana tega, kar je ne ozdravljenega znotraj vas. Naredite nekaj pri sebi. Zase. Za odnos. Za vaju. Čas je, da pogledate vase in se soočite z dejstvom, da ste popolnoma odgovorni za svoje razmerje. Če morate postaviti meje ali biti bolj neposredni, biti manj potrebni ali negotovi ali biti srečnejši in jasnejši s samim seboj, potem to naredite.
Mogoče te zanima  Sporočilo ob koncu tedna, 14. 5. 2021: Poslušajte svoje srce
Prevzemite odgovornost, bodite aktivni in naredite korake. Popravite storjeno. Opravičite se. Povejte kaj si želite. Poslušajte, kaj vam imajo povedati drugi. Razmislite. Prespite. Kajti, čas je, da se v resnici soočite z negativnimi vzorci, prepričanji in navadami, ki so pripomogli k težavam v vašem odnosu. Včasih je prebujenje lahko grobo, a je kljub temu prebujenje. Zahvalite se za lekcijo.Predelajte te zadeve, da bo lahko vaš odnos dosegel višje stopnje. Ne čakajte. Že tako upajte, da niste čakali preDolgo.
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Dinamika sestavljene družine

Dinamika sestavljene družine

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem