Sporočilo ob koncu tedna, 21.4.2017

Negovanje… za začetek si podarite čas zase in svoj dom.

»Ste pozabili? Brez nege nič ne zraste. Dajte si ustrezno hrano, počitek, ki ga potrebuje vaše telo,… toploto in zavetje, ki ju potrebuje vaše srce ter varnost, ta je zdaj najbolj potrebna za vaš osebni razvoj. To kraljestvo spokojnosti, miru in obnove vam daje dom. Ta vam omogoča prostor, v katerem lahko raziskujete zdaj svoj notranji svet.

A prav trenutne lekcije doma vas učijo, da življenje preneha rasti, ko ne želite iti naprej in se razvijati v skladu z izbiro. Spomniti se morate, da je potrebno vrt svojega življenja vedno pleti.

Začnite pri sebi, ne obsojajte zdaj druge… predvsem pa ne ustavljajte se. Res dobro razmislite o svojem življenju. Zavedajte se, da je vsaka izkušnja in lekcija del večjega plana.

Tudi v naravi velja, da nekatere rastline ne živijo dobro druga ob drugi in če ne obrežemo mrtvih, starih in nedelujočih delov stran, srkajo energijo in zdravje cele rastline. Tudi pri vas je tako. Opustite vse kar vas izčrpava in vam jemlje energijo. Predvsem v vašem najožjem krogu, med domačimi. Nikomur nič ne dolgujete razen sebi. Na vas je, da ste srečni, izpolnjeni in zadovoljni. Čas je, da se ukvarjate s svojimi koreninami in navkljub vsemu kar se dogaja vedite, je pred vami zelo plodno obdobje.

Čas je ugoden, za zamisli, podobe in navdihe…

Ti so pripravljeni zdaj za rast v vašem svetu. Ob ustrezni negi bodo prinesli sadove v prihodnosti. Trenutna lekcija s katero se ukvarjate v domačem krogu, pa je povezana z nečim večjim, kot ste sami. Čas je, da poskrbite zase, za svoj dom, finance, zdravje in splošno stabilnost ter varnost v svojem življenju. Pred vami se odpira obdobje, ko boste morali poskrbeti za zemljo in za svojo prihodnjo rast. Ko se bodo vaše misli umirile in postavile v skladu z željami v srcu, bo čas za aktivno delovanje… zato, vedite, da morajo najprej vsa ta področja biti stabilna in varna,… ter le tako, bo vaša zemlja rodovitna. Negujte svojo zemljo, ta je zdaj še kako potrebna za ustvarjanje vsega tistega, kar si želite v življenju.«

Poskrbite v prihajajočih dneh in uredite okolico, pospravite
in občudujte vdih narave skozi svoj naVdih.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here