Sporočilo ob koncu tedna, 21.8.2020

Sporočilo ob koncu tedna, 21.8.2020

Zdaj bodite zvesti samemu sebi, saj imate moč ustvariti in doseči velike stvari. Sprejmite svoje potovanje, ki vam ga je prineslo življenje, vse izzive in veselje ter ostanite zvesti svoji srčni želji.

Zdaj so mogoče čudovite stvari, čeprav je videti nasprotno! Zdaj so pomembne vrline v vašem življenju, kot so moč, fokus, disciplina in modrost. Te so potrebne, da ukrotite svojo surovo moč in jo uporabite za ustvarjanje tistega, kar si želite. Odmaknite se in začutite. Kaj je za vas v tej situaciji sprejemljivo?

Poglejte še enkrat v Srce in se dvignite nad situacijo ter zdaj zamenjajte svoj zorni kot, s katerega gledate na vse skupaj. In… slika bo drugačna, ker jo boste gledali z duhovnimi očmi. Kaj potrebujete in kakšna je vaša globoka Resnica? Zdaj je čas, da se dotaknete svoje Moči, saj bosta njena vročina in plamen prižgala vašo strast, ki vas bo pognala naprej na mnogo načinov.

Čeprav ste soočeni s strahom, se lahko še vedno potegnete za svoje ideale, svojo Ljubezen, svojo Srečo in svojo Resnico. Bodite odločni in se postavite zase! OdpriTe roke Novemu življenju in Možnostim, ki vas čakajo skozi povezovanje, ter se premaknite naprej z Močjo, Veseljem in Modrostjo… Vse staro pustite za sabo… odložite tudi svojo masko. Spustite svoj ego. Utrujeni ste od pretvar, prevar in čas je, da ste kar ste. Predajte se življenju, ki vas čaka in vas sprejema z odprtimi rokami. Začnite znova. Učite se. Ne bojte se novih znanj, novih ljudi, novega življenja, saj lahko samo tako napredujete in se razvijete v boljšega sebe. Tako malo rabite, da preživite, zato… zaŽivite.

Pa še to… Vedite, da dokler ne boste v celoti Prisotni in zavedajoči, tukaj na Zemlji, ne greste nikamor, ne morete drugam. Kako naj bi se premaknili v drugo dimenzijo, na višji nivo zavesti, če še te niste obvladali? Ne iščite dimenzij izven sebe, svobode izven doma, odnosa ali posla … Svoboda in Odgovornost sta tesno povezani. Ko boste v celoti prevzeli odgovornost za svoje življenje, boste svobodni.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem