Astrološke napovedi

Sporočilo ob koncu tedna, 22.1. do 24.1.2016

Je »kaos na kvadrat«… »

Vikend, ki je pred vami, bo čustveno naporen, pestro bo v komunikaciji, saj nikakor ne boste mogli skomunicirati tistega, kar boste želeli. In, če boste vseeno, navkljub vsemu vztrajali, vas na koncu tako ali tako ne bodo razumeli, to, pa bi vas znalo še dodatno spraviti v obup.

Ne hitite, v nobenem pogledu, ne fizično, ne v kakršnemkoli drugem pomenu… saj vas najverjetneje že par dni premetava iz ene skrajnosti v drugo... lahko se vam dogajajo »električni mrki«, tehnika odpoveduje, zmrzne, »se sesuje«, na drugi strani pa vam nek nejasen čustveni »rokenrol« jemlje še zadnje atome energije. Iz globin vrejo vsebine iz pretekosti, s katerimi se boste morali soočiti na Novo. Za piko na i, pa so tukaj še težave v komunikaciji, in ko se sprašujete »pa kaj hudiča se dogaja«… je kaos popoln, ki je kaotičen do te mere, da sploh ne veste več, česa se sploh lotiti in kako. Pred polno Luno smo… zadnji dnevi retrogradnega Merkurja in planetarna poravnava so akterji, ki so prinesli močan energetski tsunami na področje odnosov, saj vas lahko čustveno premetava iz ene skrajnosti jeze, depresije, žalosti ali razočaranja… v drugo skrajnost euforije, pretirane sreče in perfektnosti… no, morda se počutite celo tako, da sploh ne veste niti sami več, kaj hočete vi. Veste samo, da vam je dost.

Vse do 20. februarja 2016, bodo Merkur, Venera, Mars, Jupiter in Saturn poravnani v liniji od obzorja do Lune.

V nedeljo bo polna luna v Levu, ko bo se bosta na plan prikradla še Ponos in Ego… zato vedite eno: čas bo, da rečete »dost mam«… in najbolje bo, da se uležete in počakate do sredine naslenjega tedna… da se »Vse zgoraj, vsaj delno postavi in umiri«, da boste tudi tu, kjer ste, sploh lahko spravili v nek red. Nikakor v odnosih ne mešajte že tako do konca zmešane štrene, nič ne pojasnjujte, se ne dogovarjajte ali delajte še korakov.

Vikend, ki je pred vami bo čas močne bilance in vpogledov… zato… poČistite, počivajte in se pripravite na novo… Začetek konca, vam bo prinesel nePričakovane Priložnosti. Bodite pripravljeni na Vse.

  • Članki

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !