Sporočilo ob koncu tedna, 22.5.2020

Sporočilo ob koncu tedna, 22.5.2020

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

»Sedanja situacija v vašem življenju potrebuje vodstvo in smernice. Včasih biti demokratičen preprosto, kot vidite, ne deluje. Če pogledate na življenje pošteno, boste videli, da ima vsak svoje mnenje, kako naj bi se stvari uredile. Ni tako zelo pomembno, kdo ima prav in kdo ne. Kar je pomembno v tem trenutku, je, da nekdo prevzame nadzor. In nad vašim življenjem, ste to VI. Bolje je krmariti ladjo v neko smer, kot pa jo prepustiti, da brezciljno drsi, kamor pač veter piha.

Bodite pogumni in prevzemite nadzor. Prosite vesolje, naj vas vodi. Prisluhnite srcu, kaj si želi. Vodite zdaj v situaciji resnično ljubeče, pa vendar, odločno in sledite sveti moči, moči svoje intuicije. Postavite za svoja prepričanja v situaciji, s katero se trenutno soočate. Vesolje preizkuša vašo vero in odločnost.

Stojte trdno pri svojih prepričanjih in ne dovolite zameri in jezi, da vas vodita in vam grenita življenje. Vedite, da je mogoče in ste oboje istočasno… tako ljubeči, kot močni. Če boste stali za svojimi načeli, boste pri drugih poželi veliko spoštovanja. Istočasno pa, kar je namen situacije v kateri ste se znašli, da boste končno zlomili dolgoletni vzorec, ko se niste zmogli postaviti zase in je tako dolgo vplival na vaše življenjske izkušnje. To je dober čas, da uporabite svojo domišljijo in se izrazite ustvarjalno.

Ohranite odprto srce in duha. V naslednjih nekaj dneh ali tednih boste sprejeli zamisel, ki vas bo popeljala k bogatemu in izpolnjujočemu načinu življenja. Ta zamisel je na nek način povezana z domišljijo, ustvarjalnostjo in naravo. Kaj bi v tem trenutku svojega življenja resnično radi počeli ali izkusili? Predstavljajte si. Če bi lahko naredili karkoli, kaj bi to bilo? Odgovor tiči v vašem srcu, ne razumu. Ker vaše srce nosi resnično bistvo, ker je dostop do vaše duše – razum pa prebiva v strahovih, ki nam pogosto preprečujejo uresničiti svoj pravi potencial. Vse je mogoče, kadar se to, kar si želite storiti in izkusiti, pridruži vašemu srčnemu namenu in sanjam. Zaupajte svojim občutkom.«

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem