Angelska sporočila

Sporočilo ob koncu tedna, 22.9.2017

Ne odlašajte, sledite Srcu.

»Čeprav boste nekje globoko v sebi negotovi … Sledite. Ne delujte iz Ega, da bi imeli svoj prav. Sprejmite svoje zmote, napake in nepravilne odločitve, ki ste jih morebiti storili brez pravega razmisleka. Zdaj vstopate skozi vrata, ki vas vodijo k novemu začetku. Pred odločitvami se lahko znajdete v zadregi in v tem primeru bi se lahko spet pokazala vaša stara navada večnega odlašanja, ki vam je tako poznana. Saj veste… globoko v srcu se tega zavedate, da ko ste v srcu, ni križišč in ni odločitev, obstaja in je… samo ena pot … In ta je tista, ki je prava za vas. Že stopate po njej, sicer še vedno s preveč negotovosti, pa vendar… Sledite ji … Zaprite oči, vdihnite in se zazrite globoko v Srce. Vaša centralna točka je Srce, ki je resnični most za vse zavestne spremembe zdaj, ki jih delate na tem planetu, tukaj in zdaj. Tudi planet se spreminja, tudi ta pogublja, saj s tem osvobaja staro… zemlja… vidno se spreminja, tla se stresajo, zrak postaja vse bolj gost in težak, vode derejo in osvobajajo vso težo neizraženih emocij in ogenj, ki skozi svoje zublje uničuje… vse zato, ker se ustvarja želja po novem svetu.

Prihaja čas revolucije. Novega vstajenja. Novega človeka.
Nove zaveze med nebom in zemljo.

Prihaja čas, ko se odločate, a zdaj ne le zase, ampak za vse generacije, ki vam… nam, sledijo. V teh dneh razmislite… o vsem, kar se dogaja, v vašem svetu… v svetu okoli vas… v svetu, ki ste ga soUstvarili vi… Še vedno ste močno nagnjeni k pretirani analizi ljudi in situacij. Prenehajte! Naredite drugače in delajte na trenutnem izzivu: prepustite se občutkom in intuiciji; intelekt je tako ali tako odločen, da bo našel logične zaključke. Ta obsedenost s kontrolo, z analizo, pa lahko zdaj uniči osebne zveze. Izžgite svoje stare neustrezne spomine in vsebine in jih odplaknite skozi osvobajajoči krik duše, ki se tako veseli novih priložnosti.

Ne pozabite … Ljubezen je stanje zavesti in če želite priti do prave Ljubezni, morate svoj omejeni um pustiti na strani. Razumete? Vem… potem začnite znova… »

Lep konec tedna si pričarajte skozi soUstvarjaje svojega svetega prostora… Odločili ste se že. Čas je, da naredite korak k sebi, zase.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !