Angelska sporočila

Sporočilo ob koncu tedna, 23.9.2016

Otvoritev Urielovih vrat in jesensko enakonočje vam prinaša fazo zdravljenja in razrešitve.

Pred vami so intenzivni dnevi, ko boste začutili, da se pripravljeni na nekaj, kar že dlje časa odlašate. Čas bo, da se postavite na svoje lastne noge. Vsako zdravljenje zahteva neke vrste žrtev. Odreči se moramo tistemu, kar nas ohranja v bolečini, istočasno pa je to povezano s tistim, kar nas ohranja v udobju. Včasih se zdi težje odpovedati starim udobnim mislim in prepričanjem, ki nas v bistvu delajo nesrečne, kot pa se iznebiti teh samouničevalnih vzorcev in biti srečen in zdrav.

Zdravljenje bo zdaj v vašem življenju nujno potrebno. Pa naj gre za fizično, duševno ali čustveno zdravje, nujno je, da ugotovite, kateri vidiki vašega življenja potrebujejo uravnavo na novo. To se lahko nanaša na delo, zdravje ali odnose in morda boste morali narediti nekaj aktivnih sprememb na teh področjih, da jih boste privedli nazaj v bistveno osebno stanje notranjega ravnovesja. Morda bo treba pregledati svoje življenje in njegove vidike, ki jih še niste usvojili. Morda se boste morali podvreči globokemu čustvenemu olajšanju, da boste lahko pospešili sprejetje in odpuščanje.

Predvsem pa… zdaj prihaja čas za zdravljenje sebe. Ta faza v življenju vas uči, da največji darovi, ki jih damo svetu, izhajajo iz naših največjih ran. Skozi proces zdravljenja se lahko naučite o prirojenih darovih, ki obstajajo znotraj vas, in se junaško odločite uporabiti svoje darove za višje dobro. Odločitev postati zdrav človek je največje darilo, ki ga lahko ponudite svetu. Naredite za svoje telo najpomembnejši korak… odločite se zase. Dihajte, saj se na ta način povezujete s s svojim duhom.”

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !