Sporočilo ob koncu tedna, 24.4.2020

Sporočilo ob koncu tedna, 24.4.2020

»Vizije, načrti ali sanje vam uhajajo iz dosega, zato ste zmedeni in obupani. A ne pozabite, da višja sila ljubeče vlada vsakemu trenutku v vašem življenju. Ta sila je luč vaše duše, polna neskončne modrosti. Človeška narava je taka, da hoče osmisliti vse v našem življenju. Vendar pa ne zapravljajte energije s poskušanjem logično razumeti stvari, saj vam bo to povzročilo še več zmede. Razumljivo je, da vam trenutna situacija povzroča strah in stres.

Zaupajte ljubečemu vodstvu v vas samih in vedite, da se vse zgodi ob pravem času. Sedite tiho, osredotočite se na dihanje in meditirajte. Bodite pozorni na to, kar čutite v srcu; odgovor bo vzniknil iz njega. Kaj bi bilo prav storiti? Ali naj povem ali naj molčim? V srcu boste vedeli. V prvi vrsti morate biti iskreni do sebe. Z razkritjem resnice boste zagotovo povzročili preobrat, a s časom se bodo stvari pomirile, vašo odkritost in pogum pa bodo cenili. Ne kopajte se v čustvih krivde, izrazite, kar nosite v srcu, saj vas vse čaka skriti blagoslov. Kot posledica prihajajočih dogodkov boste vi in drugi občutili olajšanje. Vse čaka pozitiven rezultat, ki pa se lahko uresniči le skozi vaš pogum in ljubezen.

Vzemite svojo moč nazaj, to je zdaj ključ do harmonije na vseh ravneh. In čeprav vaš svet trenutno morda izgleda kot narobe svet, vedite, da ni razloga za skrb. Dogaja se pozitivna sprememba, povezana z delom, študijem ali financami. Ostanite mirni in dovolite, da se nevihta izčisti, saj boste takrat odkrili, da so se stvari spremenile na bolje. Ne bojte se sprememb, saj so nujen del življenja. Z vsakim koncem pride nov začetek. Zaupajte in bodite pripravljeni ljubeče izpustiti preteklost in svoje pretekli jaz.

Edina gotovost v življenju je, da se bo vaše življenje še naprej spreminjalo. Čeprav se morda zdaj počutite negotovi, poskusite biti prilagodljivi v svojem razmišljanju in odprti za nove ideje. Svetla prihodnost vas čaka! Iz tega obdobja vašega življenja boste splavali z novim občutkom jasnosti, ki vam bo omogočila samozavestno se premakniti naprej v življenju.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem