Sporočilo ob koncu tedna, 24.7.2015

Pred vami čas karmičnega dolga, ki ga imate v odnosih.

»V zadnjem tednu najbolj vročega meseca v tem letu se v retrogradno gibanje obrne planet Venera. Venera je planet vrednot, partnerstva, lepote in je znanilka ljubezni. Svojo retrogradno pot začne v soboto, 25. julija 2015 na 0° Device in se 6. septembra 2015 ponovno obrne nazaj v direktno gibanje. Takrat bo na 14°Leva… in ker je pred vami čas, ko se boste zaGledali tako ali drugače v svoje partnerske odnose boste močan vpliv čutili že v prihajajočih dneh in tednu, ko bo v vas vse vrelo… od strasti, jeze pa vse do neMoči.

Retrogradna Venera bo namreč preizkušala vaše odnose… predvsem, če in ali imate v njih zgrajene temelje, koliko in kako ste predani in kakšne so vaše vrednote. Vsi, ki ste v partnerskem odnosu glejte, da se boste v tem času dovolj posvečali svojemu partnerju, da ne bo slučajno v tem času iskal utehe v objemu tretje osebe… seveda pa… lahko se zgodi tudi to, da se celo vi sami zagledate v nekoga drugega. Ja razmišljali boste, kajti veste, da je pred vami čas, ko bo iz faze »razmišljanja in odločanja« potrebno narediti nov korak… »konkreten premik in spremembo«. Preživite lep vikend, opazujte in preverjajte, kaj je resnično »Resničnega« v vašem srcu.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: