Sporočilo ob koncu tedna, 24.7.2020: Zdaj se dogaja prebujenje na poti vstajenja

Sporočilo ob koncu tedna, 24.7.2020: Zdaj se dogaja prebujenje na poti vstajenja

Zdaj se dogaja prebujenje na poti vstajenja. Čas, ko boste spregledali in dobili uvid… kje ste lagali sebi in kje ste zavajali druge. Ena od največjih življenjskih lekcij je, naučiti se jasno izraziti, kaj želite. Vedite da večino časa, predvidevate in menite, da tisti okoli vas vedo, kaj želite in kako se počutite. A resnica je, da tega ne morejo vedeti. In… ker ne komunicirate odkrito in jasno, so tisti okoli vas pogosto zmedeni in pa vsaj po vašem morajo ugibati, kaj želite, občutite ali pričakujete.

Ne bojte se povedati resnice. Ničesar ne morete izgubiti, če ste odkriti. Za to ni treba kriviti ali obtoževati drugih, le jasno povejte, kar želite. Pod vsem tem tiči strah, da ne boste sprejeti ali pa vam drugi ne bodo pritrdili, zato se bojite spregovoriti. Vedite, da je jasno, ljubeče in odkrito komuniciranje dejanje ljubezni do sebe in drugih. Zdaj imate možnost, da rešite ta problem. Skozi ta proces ozaveščanja in da si odkrito priznate, kjer ste zavajali sebe in s tem druge, boste veliko bolje cenili in okrepili sebe, posledično pa pridobili veliko spoštovanja in ljubezni drugih.

Ni potrebe, da ste popolni, da vse znate, vse veste… dovolj je, da priznate, da ne veste in prosite za pomoč, za namig ali pojasnilo. Vedite, da resnica, izražena odkritosrčno, jasno in z ljubeznijo, nikoli ne bo nikogar resnično ranila. Še najmanj vas. Pomanjkanje samo izražanja je uničujoče za dušo vseh vpletenih in preprečuje življenju, da naravno teče. Dovolite si, da se boste jasno soočili s tem problemom. S tem ko se boste jasno in odkrito izražali, se bo ta problem rešil v skladu z najvišjim dobrim za vse vpletene. A ne poskušajte vnaprej določati ali nadzorovati izida. Na vas je, kako se bodo odnosi v tem obdobju razreševali in kako dobro boste gradili temelje. Izstopite iz svojega rožnatega balona in se soočite z realnostjo izziva s katerim se soočate že nekaj časa.

Zaupajte – moč, ki vaju je ustvarila, vaju bo pozdravila. Zaplavajte v svilnatih vodah, občutite resnico in vedite, da boste kmalu izkusili prihod domov.

Zaupajte, da Ljubezen ozdravi vse.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem