Sporočilo ob koncu tedna, 25.12.2020

Sporočilo ob koncu tedna, 25.12.2020

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

 
»Sprememba včasih pomeni, da je potrebno nekaj izpustiti. Zaupajte temu procesu. Vse, kar predate, bo avtomatsko ozdravljeno ali nadomeščeno z nečim ustreznejšim. Ljudje smo tako zelo povezani s svojim fizičnim svetom, da pogosto izgubimo občutek s pravo naravo. V povezovanju svoje identitete in občutka vrednosti s svetovnim položajem in dosežki ste izgubili stik s svojim pravim jazom.
 
Nekaj v vas hrepeni po ponovnem stiku. Bodite pozorni na svoja občutja in začnite iskati vse svoje lepe, edinstvene kvalitete, ki ste jih tako dolgo tlačili in ignorirali. Razveselite se in se zabavajte; smeh je v tem trenutku za vas najboljše zdravilo. Pustite za sabo vse, kar mislite, da je prav in narobe, in vse, kar bi morali narediti, ter bodite vi sami. Čustveni vzponi in padci, ki jih doživljate, so le del procesa zdravljenja, skozi katerega se vse, kar vam več ne služi, spreminja in sprošča. Morda ne izgleda tako, a to je za vas pozitiven čas.
 
Da bi pospešili proces, naredite seznam stvari, ki v vašem življenju ne služijo več koristnemu namenu. Vključite tudi vse negativne misli in strahove. Ko boste sestavili seznam, prakticirajte odpuščanje, naredite meditacijo in ohranjajte visoko vibracijo. Sedite tiho, osredotočite se na dihanje in meditirajte. Bodite pozorni na to, kar čutite v srcu; odgovor bo vzniknil iz srca. Razumljivo je, da vam trenutna situacija povzroča strah in stres. Človeška narava je taka, da hoče osmisliti vse v našem življenju.
 
Vendar pa ne zapravljajte energije s poskušanjem logično razumeti stvari, saj vam bo to povzročilo še več zmede.
 
Zaupajte ljubečemu vodstvu v vas samih in vedite, da se vse zgodi ob pravem času. Kreirajte in izkoristite te svete božično adventne energije, ki so zdaj prisotne na Zemlji. S ponovnim pojavom svoje prave narave se boste počutili navdihnjenega in odkrili nove načine gledanja na življenje. Dosegli boste velik uspeh in občutili večjo izpolnitev. Razvajajte se fizično, duhovno in čustveno. Tako veliko stvari je, za katere ste lahko hvaležni, in tako veliko stvari, ki so vredne raziskovanja.«
 
Lep Božič vsem.
Ohranjajte visoko vibracijo.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem