Angelska sporočila

Sporočilo ob koncu tedna, 26.8.2016

Nostalgija

Spremljale vas bodo močne emocije in občutki… sem kaj zamudil-a?

»V prihajajočih dneh se boste ukvarjali s tem koliko ste Vredni in kako dobro vas cenijo tisti najbližji… ukvarjali se boste z odnosi, s prijatelji, sodelavci, z družinskimi člani in preverjali ali imate svoje mesto in ali vas sploh upoštevajo. Veliko boste lahko »pogrevali« starega… in veliko se vas bo spominjalo na »kako je bilo«… A izziv bo, da ponovno naredite notranji vpogled in poGledate z notranjimi očmi… s Srcem na celotno situacijo.

Dnevi, ki so pred vami bodo že zaznamovani s taktirko planeta, Merkurja… kajti ta se bo prav v teh dneh počasi začel ustavljati predno se dokončno v začetku tedna obrne v svoje retrogradno gibanje in vas za dobre 3 tedne odmakne od zunanjega sveta… Čas, ki vam ga prinaša, je Moč za vpogled. Ker se bo ustavljal planet komunikacije, povezovanja in premikanja… se bo tudi pri vas morda »nekaj« začelo dobesedno ustavljati. Ne bodite presenečeni, če se vaše razReševanje, komunikacija, projekti, dogovori … vse kar ste do sedaj naredili ali se dogovorili, se lahko postavi na glavo. In, nič ne bo šlo s tempom, kot ste si ga sami zaMislili…

Merkur vas bo silil, da naredite odmik, da pogledate z notranjimi očmi in tako naredite bilanco v svojem materialnem svetu. Pod drobnogledom bodo zdaj finance, vaše poslovanje, delo, ki ga opravljate in vse kar vas veže na konkretne dosežke. Veliko boste razmišljali, premlevali in se spominjali, pričakujete pa lahko tudi ponavljanje lekcij.

Ponovno vam bodo okoliščine dale možnosti, da kaj popravite, zamenjate in oPustite… seveda pa… veliko bolj boste čutili notranjo potrebo, da se lotite kakšnega konkretnega posega tudi na svojem telesu, kot je – razstrupljevanje, hujšanje ali da začnete s fizično aktivnostjo. Ne pritiskajte preveč nase in ne prepričujte se, da se morate odločiti takoj. Sprejmite situacijo tako kot je in se iz nje kaj naučite.

Česa se boste učili? Strpnosti in da je Vse za nekaj dobro.« 

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !