Sporočilo ob koncu tedna, 27.11.2020

Sporočilo ob koncu tedna, 27.11.2020

»Kaj si želite? Ste srečni? In vprašajte se … Kolikokrat ste imeli Priložnosti, s katerimi si boste Pomagali pridobili Vse to, po čemer Hrepenite? Si upate Biti dovolj Drzni?

Zdaj zaUpajte, da se vse zgodi z razlogOm. Vedite, da je v Življenju polno vzponov in padcev, vprašanje o vsem, kar se vam dogaja in ki naj vam bo v Razmislek, je, »Zakaj ne morem živeti v Miru?« Izstopite in Vstopite skozi Vrata nove Resničnosti.

V svojem notranjem svetišču boste našli Mir, ki ga iščete … Tudi tega nehajte iskati … Mir je mogoč le takrat, kadar vlada Mir v vaših srcih, najdete pa ga lahko le v sebi.

Odložite težke kovčke preteklosti in se očistite. V prihajajočih dneh, v zadnjih nekaj Trenutkih pred Vstajenjem, bo čas Resnice. Če ste si do zdaj zatiskali oči in bežali od Nje, potem bo zdaj čas Soočanja in preIzkušenj. Če se boste znašli v Kaosu, je to znak, da se Prebujate ali da ste šele na poti do preBujenja.

Zdaj nimate več časa, da si izmišljujete izGovore, Razloge in ste popolnoma neAktivni v vsem, kar vas izčrpava. Na vas je, da sprejmete odLočitev, ker se z Njo odločate Zase. V življenju lahko izgubite Vse viDno vašim očem, a nikoli se ne izGubite na poti resnice do Sebe. Vi ste vaša Lastna resnica, zato ji sledite … Vprašajte se … Kdo sem? Se spoloh še sPoznate? Kaj se je dogajalo v vsem tem obdobju z vami? Ste se kdaj vprašali, kaj pa vi? Vstopite v svojo Moč. PreRežite energetske vezi in se oČistite.

Vedite, da se bo Vse uredilo v prihajajočih mesecih. Bodite zavestni Opazovalec in bodite Pozorni na to, kar čutite v Srcu in Odgovor, ki ga iščete, boste našli v Njem. Bodite Zvesti samemu Sebi, saj imate moč Ustvariti in Doseči velike stvari.

Aktivnost vas bo povezala nazaj, da boste prišli v Ritem, to je zdaj vaš bistven ključ. Sprejmite dejstvo, da nobena posamična Resnica ne velja na splošno, in stvari vam bodo postale bolj jasne.

Zaupajte v Njo, Ona vam daje zaUpanje v Novo, v Vse, kar morate še narediti, preden dvignete svoja krila in poletite na poti Vstajenja …«

Hvala, ker ste.
Ohranjajte visoko vibracijo.
  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem