Angelska sporočila

Sporočilo ob koncu tedna, 27.5.2016

Ljubite svoje drobne ljubke stvari… a ne bodite njihov suženj.

»In zdaj? Boste ostali, kjer ste in branili, kar je vaše? Ali boste zaupali, da lahko poskrbite za vse, in se boste premaknili v življenju?

Vzemite si nekaj časa proč od obveznosti in zaupajte, da bo vse dobro. Morate se umakniti od doma, svojega dela, vseh obveznosti in skrbi, samo za trenutek, saj vas čakanje in strmenje v težave ne bosta rešila.

Čas bo, da začnete z urejanjem svojega življenja in da ustvarite nek red v vašem življenju. Uredite ustrezne papirje, zaključite z dogovori, zavarujte svojo imovino in dragocenosti… ljubite svoje ljubke stvari, a ne bodite njihov suženj. Dovolite si… imeti ni nič slabega, a ohranite nenavezanost in dušni mir s svojimi dragocenostmi. Preveč misli na to vas izčrpava. Čuvajte svojo modrost, izkušnje in talente … ne predajte jih zlahka. Uporabite jih.

Zdaj je čas, da ustvarite dom, ki je varen in brez motenj. Edina motnja ste zdaj vi in vaša pričakovanja. Pod masko identitet, ki jih nosite, pod konstruktom tega, kar ste vse verjeli, da ste ali morate, leži vaš pravi obraz, vaš jaz. Ta obraz je nežen in nov… še toliko je načinov, zato, ker veste, da ga še niste pokazali svetu, je zdaj pravi čas. Ta obraz je bil zaščiten, saj se je svet zdel, kot tudi pokazal kot nevaren in neprijazen kraj.

Če čutite drugače, ali vas imajo za drugačne in na vas kažejo s prsti… nič zato, kažejo na dele sebe, ki jih ne razumejo.

Odstranite svoj oklep in ščit. Vsak dan ustvarjate svoj svet, za svet, ki sprejema vašo drugačnost, saj v biti vendar razume, da smo vsi eno.

In kaj se dogaja zdaj? Rojevajo se vaša Nova prepričanja, razkriva se vse več vašega resničnega in ranljivega jaza družini; začetek dela v skupinah; razumevanje kozmične zavesti; iskanje nove družine, pravega razumevanja… prav zdaj jadrate na valu ustvarjanja čudovitih odnosov, ki imajo dolgoročen vpliv, vse zaradi razumevanja pravega jaza drugih.

Prav zdaj se razkriva več o vaši kulturni dediščini, o družini in vaši osebni zgodovini. Nežno razkrivanje, kdo ste, v varnem okolju vam omogoča ustvarjanje nove družine, ki temelji na vrednotah in prepričanjih, ki so vam sveti. V neokrnjenosti svojih prepričanj se rojeva razumevanje, da je vaš pravi jaz lep, močan in ljubeč.«

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !