Sporočilo ob koncu tedna, 28.10.2016

foto:joportal.hu

Zdaj bo čas, da si zgradite nekaj zase; za zdaj in za bodoče generacije. Razmislite o dediščini, ki jo želite zapustiti svojim naslednikom in temu planetu. Obkrožite se z ljudmi, ki delijo vaše vrednote in vpoglede, in se naučite več o tem, kako lahko preprečite, da bi drugi bili preganjani.

Vedite, da ne glede na to, kaj izgleda, in ne glede na to, kako tragično in strašno se zdi, ste dovolj močni ne le da obvladate, ampak tudi, da prestopite te okoliščine in se ponovno dvignete. Ste veliko večji kot tisti, ki so vas zapustili ali ranili, zato pustite in pojdite dalje. Ni več potrebe, da živite v strahu. Kmalu boste svobodni, čisti in ponovno rojeni. Ne podcenjujte svojih moči. Le tiho začnite spet graditi.

Vedite, da znanje z leti raste, dobro naloženo vam prinaša modrost. Prav zdaj prihaja obdobje, ki se navezuje o tej veličastni večni naravi duše. Ta je brezčasna … ki na potovanju duše skozi čas in prostor, samo dovolite in občutite, da ste iz zvezdnega materiala, zemeljskih materialov, iz oceana in ognja.

Ne posvečajte fokus temu, ko drugi govorijo o vas stvari, ki niso le neresnične, ampak vzbujene prav zaradi in iz njihovega lastnega strahu. Kmalu boste doživeli spoznanje in neke vrste ponovno rojstvo. Razumeli boste, da ste vi ta močni bojevnik, bitje luči, katerega duh nikoli ne izgine. In verjemite, da se prav tako vaše kompleksnosti in briljantnosti nikoli ne da popolnoma ujeti v besede ali slike. Nadaljujte in ponovno ustvarite svoje življenje iz tega konca, ki se vam morda, zdaj zdi tako težak. Kar boste ustvarili in ustvarjate zdaj, bo lepo, nadarjeno, polno modrosti in ljubezni.
Morda bo prav zdaj vaš izziv iskanje novega doma ali pa morebiti gradnja ali prebivališče ne bosta šla po željenem načrtu. Pa vendar… Gradite dalje in vedite, da bodo vaši načrti obrodili sad za naslednje generacije.

Zdaj je čas, da se zagledate v svojo lastno zgodovino, da potegnete črto pod vse, kar vas izčrpava in se odločite drugače. Nič ni nemogočega in tudi čudeži obstajajo, a le… če verjamete, da so tu samo za vas. Odprite svoje srce, postanite svoj čudež.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here