Sporočilo ob koncu tedna, 28.8.2020

Sporočilo ob koncu tedna, 28.8.2020

Začetek vsakega kroga ali novega obdobja v življenju vsebuje prebujenje. To je lahko nepričakovan klic avanture, pa naj gre za ljubezen, otroke, kariero, ustvarjalnost, osebno rast ali duhovno zavest. V tem trenutku se lahko v povsem vsakdanjem, v normalnem toku vsakodnevnega življenja zgodi prekinitev in vas prisili v akcijo.
Prisiljeni boste v neznano, da začnete srečevati ljudi, ki tudi potujejo na svoji poti, in skozi srečanja lahko najdete nepričakovano pomoč in vodstvo. Zaupajte! Kajti zdaj je čas, ko se pomikate preko praga tistega, kar ste kadarkoli prej poznali. Zdaj je čas, da proučite tudi svoje življenje in pogledate, katera področja so za vas postala obremenjujoča.

Čeprav so stari vzorci zastareli in omejujoči, so postali udobni. Zdaj je potreben pogum, da jih izpustite in si dovolite rasti. Prevzemanje odgovornosti za vse svoje izkušnje vam daje moč, da ustvarite življenje, ki ga hočete, in le to vas lahko vodi k pravi svobodi. Skrb zase je zdaj najboljši dar, ki ga lahko ponudite svetu in samo tako se bo zgodila sprememba in premik v kolektivni zavesti.

Pravičnost je ravnovesje in ravnovesje nastopi tam in takrat, kjer je red. Zato, zdaj je čas, da si uredite svoje življenje, očistite dom in svoj osebni prostor, organizirajte si svoje osebne in finančne papirje ter ne pozabite, da se vse začne pri vas. Izboljšajte prehrano in poskrbite za svoje zdravje ter prevetrite odnose. Vse ste skreirali po svoji podobi … IzStopite in bodite Drzni … Vsaj enkrat izBerite Sebe!

Vi ste svoja edina Resnica. Delite jo. Vaša vibracija bo pritegnila v vaše življenje povsem enako energijo, zato ohranjajte fokus in visoko vibracijo. Vedite tudi, da ne morete nadzorovati drugih ljudi ali vseh dogodkov, ki se vam dogajajo ali so se vam zgodili. Lahko pa nadzorujete svoje trenutno stanje, potek vaših misli, odzivanje in uravnavate svoj fokus na željeno. Šele ko boste popolnoma prevzeli odgovornost za svoje življenje in se boste resnično zavedali moči, ki obstaja v vas, boste dobili moč, da ustvarite natančno tako življenje, kot si ga želite.
Vsi odgovori obstajajo znotraj vas. Prav zdaj jim morate prisluhnite.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem