Sporočilo ob koncu tedna, 29.5.2020

Sporočilo ob koncu tedna, 29.5.2020

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

»Začnite pisati dnevnik, v katerem izrazite in raziščite vse, kar bi v resnici radi bili, imeli in delali v življenju. Storite to ljubeče in iskreno… do sebe; samo tako boste nežno vodeni vzdolž svoje svete poti, ki jo gradite skozi bilanco spremembe. Zavedajte se, da je vsako zaznavanje ali prepričanje, ki ga imate o sebi ali drugih, v bistvu bolj utvara kot zaznavanje.

To, kar trenutno morebiti zaznavate kot svojo temno ali senčno stran, nosi skriti zaklad. Kot človeška bitja redko vidimo celotno sliko, ker vedno tičimo v utvari dobrega in slabega. Sodite svoje pozitivne in negativne kvalitete, trudite se biti bolj pozitivni, hkrati pa zanemariti in zavračati tiste vidike sebe, ki se vam zdijo negativni. S takim prepričanjem se namreč ne zavedate, da vse služi svojemu namenu in da imate od vsega korist. Vse v našem svetu je sestavljeno iz pozitivnega in negativnega naboja, ki skupaj tvorita celoto.

Vaša duša vas je vodila, da ste izbrali to življenje, dano situacijo, ker ste pripravljeni za premik na naslednjo stopnjo zavedanja. V prihodnjih mesecih boste dvomili o mnogih svojih dolgoletnih prepričanjih in sprevideli, da so mnogi od njih le utvare. Njihov edini namen je, da vas ohranjajo v prepričanju, kako majhni, nezadostni ali omejeni ste. Ta situacija napoveduje začetek osupljivega in mogočnega obdobja v vašem življenju. Na plan bo prineslo mnogo prelepih izkušenj in priložnosti, ki se vam v preteklosti nikoli niso zdele mogoče.

Veliko poglavje vašega življenja se je pred kratkim končalo ali pa se končuje prav zdaj in vznemirljivo novo poglavje se pričenja. Skozi trenutno praznino poganjajo semena rodovitne nove bodočnosti. Kmalu boste videli luč sijati svetleje kot kdaj prej. In vedite… Stalen tok izobilja prihaja v vaše življenje, ker ste bili v zadnjih mesecih pripravljeni dajati in prejemati v enaki meri. Resnično izobilje se pokaže, ko se ljubimo in cenimo enako močno, kot ljubimo in cenimo tiste, ki so nam pri srcu. Ohranite odprto srce in duha in še naprej prosto dajajte in sprejemajte. Sprejmite vse obilje, ki vam ga vesolje ponuja, z jasnim zavedanjem, da si ga zaslužite.«

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem