Sample Form

Sporočilo ob koncu tedna, 30.7.2016

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Zdaj, v teh dneh, se vas dotika Apolonova luč

»Pred vami je čas, da se vse razjasni… in to je čas, ko lahko resnično vidite, si vzamete trenutek za povezavo s svojo osebno resnico in čas za odstranitev rožnatega prahu s svojih očal in iz kotičkov vašega življenja. Ko v ozvezdju Leva, Apolonova luč sveti najmočneje, zasvetijo vse stvari.

Pripravite se, kajti čas bo za razjasnitve in osredotočanje, kaj je pomembno v življenju vam.

Pred vami je faza žetve, ponovne uravnave in povezave s svojimi srčnimi željami.

Apolonova luč prinaša tudi veselje in ustvarjalnost, zato imate zdaj na voljo res veliko ustvarjalne moči… Moč, ki jo vzemite zase, da resnično zaživite s svojimi največjimi potenciali, tako v odnosih, na delu ali z domačimi. Prav okolje boste skrbno izbirali, v smislu ali vas podpira ali ne in kaj si sploh najbolj želite v njem zase.

Morda ste v svojem življenju pravkar izkusili obdobje zmede ali sprememb, kar vas je lahko pustilo z občutkom nelagodnosti in neprilagojenosti na nove razmere, morda še vedno niste čisto prepričani, kje stojite… pa vendar, vsedite se na val Apolonove luči, ki prihaja v teh dneh. Pustite, da vas bo razsvetlila in uredila spremembe. Dajte si čas in se vrnite k preprostosti, harmoniji, pravičnosti in ravnovesju.

Vse, kar potrebujete zdaj, je pretres vaših samo ustvarjenih družbenih omejitev.

Najbolj pomembno zdaj je tveganje, čustveno, mentalno, fizično, duhovno ali finančno. Pred vami so dnevi, ki so odlični za pisanje, načrtovanje in ustvarjanje novih rutin.

Energija zvezde Sirius bo zdaj svetila najmočneje. Zasvetite tudi vi. Torej… zdaj je za vas zelo ustvarjalen čas. Čas, da se postavite za to, kar želite zase in za svoje življenje. Staro je pospravljeno stran in luč zdaj sije na vas, kjer danes stojite.

Stojte v luči svoje lastne, a zares jasne vizije in ustvarite življenje, ki ga želite. Upajte si! Bodite drzni. Čas bo, da zasedete v življenju svoj prostor. Zdaj je čas, ne čakajte. Moč je vaša! Če ni… potem je čas, da si jo vzamete nazaj.«

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem