Sporočilo ob koncu tedna, 30.7.2016

foto:MyChi

Zdaj, v teh dneh, se vas dotika Apolonova luč

»Pred vami je čas, da se vse razjasni… in to je čas, ko lahko resnično vidite, si vzamete trenutek za povezavo s svojo osebno resnico in čas za odstranitev rožnatega prahu s svojih očal in iz kotičkov vašega življenja. Ko v ozvezdju Leva, Apolonova luč sveti najmočneje, zasvetijo vse stvari.

Pripravite se, kajti čas bo za razjasnitve in osredotočanje, kaj je pomembno v življenju vam.

Pred vami je faza žetve, ponovne uravnave in povezave s svojimi srčnimi željami.

Apolonova luč prinaša tudi veselje in ustvarjalnost, zato imate zdaj na voljo res veliko ustvarjalne moči… Moč, ki jo vzemite zase, da resnično zaživite s svojimi največjimi potenciali, tako v odnosih, na delu ali z domačimi. Prav okolje boste skrbno izbirali, v smislu ali vas podpira ali ne in kaj si sploh najbolj želite v njem zase.

Morda ste v svojem življenju pravkar izkusili obdobje zmede ali sprememb, kar vas je lahko pustilo z občutkom nelagodnosti in neprilagojenosti na nove razmere, morda še vedno niste čisto prepričani, kje stojite… pa vendar, vsedite se na val Apolonove luči, ki prihaja v teh dneh. Pustite, da vas bo razsvetlila in uredila spremembe. Dajte si čas in se vrnite k preprostosti, harmoniji, pravičnosti in ravnovesju.

Vse, kar potrebujete zdaj, je pretres vaših samo ustvarjenih družbenih omejitev.

Najbolj pomembno zdaj je tveganje, čustveno, mentalno, fizično, duhovno ali finančno. Pred vami so dnevi, ki so odlični za pisanje, načrtovanje in ustvarjanje novih rutin.

Energija zvezde Sirius bo zdaj svetila najmočneje. Zasvetite tudi vi. Torej… zdaj je za vas zelo ustvarjalen čas. Čas, da se postavite za to, kar želite zase in za svoje življenje. Staro je pospravljeno stran in luč zdaj sije na vas, kjer danes stojite.

Stojte v luči svoje lastne, a zares jasne vizije in ustvarite življenje, ki ga želite. Upajte si! Bodite drzni. Čas bo, da zasedete v življenju svoj prostor. Zdaj je čas, ne čakajte. Moč je vaša! Če ni… potem je čas, da si jo vzamete nazaj.«

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here