Astrološke napovedi

Sporočilo ob koncu tedna, 31.7.2015

Vikend, ko je pred vami Superluna, Modra Luna… njen vpliv, bo aktiviral fazo razreševanja »karmičnih ljubezenskih zvez«.

»Dan polne lune, Modre lune… in zakaj modre? Izraz se uporablja takrat, ko imamo v istem mesecu dve polni luni. Ena je bila takoj na začetku tega meseca, druga pa sledi danes. Druga polna luna v mesecu je velika redkost, zato, ko se ta zgodi ima še toliko večji vpliv. Tej luni pravimo Modra luna.

In kaj nam prinaša?

Aktivirala bo proces retrogradne Venere, ko se boste soočali s partnerskimi odnosi. Neka notranja nelagodnost se lahko pojavi in poplave emocij, ki bi vas lahko potisnile v fazo, ko boste čutili, da ste obstali v svojem življenju na mestu, ter da se vam neka situacija ponavja… ponovno v kaosu, jezni nase? Ste še na slabšem kot lansko leto? Srečanja, ki bi se dogajala zdaj, bodo karmična… lahko se vrnejo pretekli ljubimci, lahko vam nekdo, ki ga že dlje časa poznate, zdaj postane »simpatičen«… lahko, pa srečate svojo »karmično… usodno« ljubezen… pa vendar imejte v mislih, da so ta srečanja, ki se dogodijo pot tem vplivom »obsojene na propad«, izgube in razočaranja… razen, če v svoji rojstni karti nimate tudi sami retrogradne Venere. In zakaj vsa ta poznanstva potem… zato, ker se lahko na ta način ciklus, ki ga niste doKončate. Zdaj se zaključuje dinamika odnosov iz leta 2007 in 2012… kar velja za vse tiste, ki so takrat ali lahko zdaj srečajo prevega ob nepravem času ali pa, da srečate sorodno dušo v nepravih okoliščinah ali pa sami na Njo niste (bili) pripravljeni in jo izpustite… vsekakor bo proces aktiven kar mesec dni, zato imejte v teh dneh resnično fokus na odnosu, kaj boSte naredili in kako se boste odločili, kajti pred vrati so velike spremembe, ki jih bo energija že v začetku tedna pognala v tek.«

Kjerkoli boste, naj vas turbolenca muhastega in spremenjivega vremena ne pusti ravnodušne… skozi popolno prisotnost tukaj in zdaj imejte v svojih Srcih fokus, kaj želite. Čas manifestacije bo v soboto, zato sKreirajte odnos, ki ga želite.

Tagi
Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !