Sporočilo ob koncu tedna, 31.7.2020

Sporočilo ob koncu tedna, 31.7.2020

»Zdaj se zdravijo razpoke v dimenzijah in času in tudi vi lahko pomagate v tem procesu. Kako, se sprašujete? Tako, da razumete, kdo v resnici ste in z delom na lastnih vsebinah z zavestjo, na miren način, z močjo razrešujete novo nastalo situacijo v kateri ste. Zdaj držite skupaj niti vseh štirih smeri in ustvarjate valovanje po njih, saj le tako lahko komunicirate s svetovi onkraj tega sveta, tukaj in zdaj. Zdaj prihajajo v vaše življenje energija stvaritve, ki združuje narode in plemena, ljudstva in družine, iz tega sveta in onkraj… iz drugih dimenzij časa in prostora.
Zdaj je največje vprašanje časa, kdaj se zgodi preBoj… in kaj še se to dogaja prav zdaj, ko se spominjate na preteklo življenje in izkušnje ter vas obhajajo slutnje o prihodnosti. Prav zdaj se tkejo niti, ki držijo preteklost, sedanjost in prihodnost v točki, tukaj in zdaj. Vse kar je, je tukaj. Vse kar je resnično, imate zdaj. Vedite, da so vse stvari v vašem življenju povezane skozi različne realnosti in da se prav zdaj, skozi razpoko časa v eni izmed njih lahko celo občutite svoj drug obstoj.

Ne glede na to, kako daleč in iluzorno vse skupaj zgleda, vedite, da ste povezani v mrežo življenja. Prav zdaj se odpirajo vrata v ta nov svet in ta komunicira preko energije in zvoka. In prav zdaj lahko zato v svoji ušesih slišite visoko zvonjenje, ko se povezuje z vami, saj je to vibracija novo nastajajoče galaktične mreže. Njena vloga je pomagati vsem vam, nam v premikanju v galaktično Enost. Ta želi zdaj, da vidite vesolje kot svoj dom, da veste, da ste veliko več kot življenje samo, tukaj in zdaj.

Ste brezčasni, večni. Vstopate v novo obdobje. Rojevate se v nov svet. Zato sprejmite nova prepričanja, razkrivajte svoj resnični in ranljivi jaz v družini; sprejmite začetek dela v skupinah; razumevanje kozmične zavesti; iskanje nove družine, razumevanje povezav; ustvarjanje čudovitih odnosov, ki imajo dolgoročen vpliv; razumevanje pravega jaza drugih. Prav zdaj smo pred razkritjem o kulturni dediščini, družini in osebni zgodovini. Kolektivno vstopamo v fazo, ki predstavlja tudi napredek na globalni in kozmični stopnji glede miru, komunikacijskih tehnologij in razumevanja izkušenj šestega čuta, sanjskih izkušenj, astralnega potovanja in potovanja v času.«

Pa še to… vstopamo v posvečen dan, tedni, ki so pred nami so edinstveni… odpirajo se dimenzijska vrata… tako, da…

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem