Sporočilo ob koncu tedna, 4.12.2015

Kar Mislite postaja vaša realnost

»Res je, kar Čutite … Res je, kar Vidite … Res je, kar Mislite … In Resnica je, da kar se vam Trenutno Dogaja, je plod Trenutka in vaše notranje namere skozi lekcijo ZaUpanja. Pa veste zakaj? Ko vstopite v Trenutek, ste v Njem, v Njej, v Enosti … Ste večni, izven časa, izven prostora, izven oblike … v nesKončnosti Večnosti. Zakaj še vedno Dvomite in ne zaUpate v Obilje Stvarnika? Zdaj je vse tako Očitno, vašim očem Vidno, ne Glejte več, kajti zdaj Vidite, zdaj Morate. Vaše življenje se spreminja, vaše doJemanje, vaše Navade, vaše Čutenje, vaše Mišljenje, vse postaja vedno bolj Aktivno, Zavestno, kajti zdaj ste v čevljih ZaVestnega Opazovalca. Saj Vidite, kako očitno je … Vse stvari okoli vas se spreminjajo, vi se spreminjate in odnosi z vami… Ko sprejmete te Spremembe in tečete z njimi, potem lahko obogatijo vaše življenje in vaše življenjske Izkušnje.

Sprememba je vedno povezana z Izgubo nečesa, a ko jo Sprejmete, je šele mogoče Videti tisto, kar Iščete … Priložnosti prinašajo Novo življenje. Izguba dela prostor za Novo Realnost. Ne upirajte se, to so zdaj samo naravni cikli in del teh so Spremembe… Temu se ne da Upirati. Ostanite odprti. Videli ste. Na poti ste še. Kmalu pa boste razumeli celoto, Kdo ste. Vaša sposobnost postati, kdor v Resnici ste, je zdaj mogoča. Verjamete?

Ne bojte se Moči, ki jo občutite v sebi, vedite, da se ta moč uporablja za dobro, za poMoč, za Harmonijo in Ustvarjanje. Kmalu boste doživeli spoZnanje in neke vrste ponovno Rojstvo. Odprite se Novemu življenju in Možnostim, ki vas čakajo, ter se premaknite naprej z Močjo, Radovednostjo, Veseljem in Modrostjo. Zaupajte vase in ustvarite svoje življenje iz prostora prave Odkritosti in Ljubezni do Sebe. Vse, kar gojite, se bo pozlatilo, a le, če bo vsako vaše Dejanje v skladu z vašo osebno Resnico. Zaupajte spremembi.«

Vse se spreminja, ker ste Vi drugačni!

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: