Angelska sporočila

Sporočilo ob koncu tedna, 6.5.2016

Pred vrati so spremembe doma in vse kar si boste resnično želeli bo vonj po »domačem«.

Vzemite si čas za svoj dom, družino in preverite kako se počutite v svojem domačem okolju. Pred vami bodo dnevi kot nalašč, da svoj dom pospravite, uredite svojo okolico in si vzamete malo več časa za svoje domače… za družinske člane. Zdaj bi se lahko celo resno spraševali o tem, ali si družine sploh želite in kakšna naj bi ta družina zgledala. Že nekaj časa se ukvarjate z vsebinami preteklosti in družinskimi vzorci, ki jih lepo opuščate, zato se zdaj resno lotite postavitev svojih temeljev… skozi izbiro, da se lahko v vsakem trenutku odločite drugače, kot ste bili naučeni skozi dinamiko svoje primarne družine.

V teh dneh bo prav prazna Luna v Biku še bolj poudarila čutnost, ki se bo v teh dneh prikradla v vaše odnose z najbližjimi. Imeli boste globoke potrebe po varnosti, udobju in nikakor se ne boste mogli upreti tudi kakšnim gurmanskim kulinaričnim užitkom, razvajanju ob kakšni masaži in lenarjenju. Vse kar si boste resnično želeli bo biti skupaj… v Harmoniji in Toplini s svojimi ljubljenimi.

Zdaj vam bo veliko pomenilo, da imate odnos, kjer ste sprejeti in varni ter imate stabilen dom. Pa vendar bi se znalo zgoditi, da bi se kdo izmed vas prav v teh dneh, prav na čustvenem področju soočal s pretresi in z Izgubami vseh vrst… lahko pa se bodo, nekatere stvari okoli čustvenega odnosa končno začele spravljati v red.

Sploh kuhanje, okus in vonj po »domačem«… vse to vam bo zdaj veliko pomenilo in spraševali se boste prav o Vrednotah, kaj je Vam pomembno. Veliko se boste torej ukvarjali s svojo Družino in domačimi, preverjali boste svoje Korenine od kod prihajate in še enkrat preverjali kam greste… kje ste in s kom…

Lotili se boste neke vrste bilance, ko boste pod drobnogled dali svoje družinsko življenje in morda se boste odLočili, da boste prav na tem področju nekaj korenito spremenili ali celo prekinili z nekaterimi čustvenimi vezmi. Čustvene manipulacije in izsiljevanja ne boste več prenašali v krogu domačih, še manj boste tolerirali igrice, »kako je vse ok, pa če prav ni«.

Morda se boste nagibali celo k temu, da boste delali načrt, kako bi se preSelili ali naredili konkretno Spremembo doma, kajti potrebovali boste več Prostora v svojem življenju. Veliko se boste ukvarjali z odnosi doma in kako jih izboljšati… neSkladja bi se zdaj lahko poKazala za zelo očitna, tako bodo razreševanja odnosov s pomembnimi družinskimi zdaj pod drobnogledom.

Preživite lep konec tedna in vedite, da Vse, kar vam na koncu življenja ostane, je kar boste ustvarili vi…

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !