Sample Form

Sporočilo ob koncu tedna, 6.9.2019: Korak nazaj

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Prav zdaj so pred vami dnevi, ko boste morda morali narediti korak nazaj in pogledati, kaj se vam v tem trenutku dogaja. Vedite sledeče… Nevarno je biti v vročici boja brez občutka, kako in zakaj ste tam. Enako nevarno je ne zavedati se potreb bitke, ko ste v nevarnosti, da izgubite sebe in svoja prepričanja. Morda se je treba v tem trenutku boriti, a nujno je, da razumete, za kaj se borite in zakaj, da boste lahko izbrali najbolj koristen potek akcije. Bojevanje za svoje prepričanje je zelo pomembno, a dejanje, ko se postavimo za svojo resnico, mora biti bolj pomembno kot dosega želenega izida. Zelo pomembno je, da se ne borite le zato, da zaščitite ali zdravite svoj ranjeni ego – to ni dovolj dober razlog za boj. Pazite kajti, zdaj vas bo obesil vaš lastni ego… če v dani situaciji ne boste delovali drugače in presegli vzorcev preteklosti. Zgodba se vam ponavlja, zato bi bilo dobro, da se odzovete zdaj drugače.

Če je to razlog, zakaj se borite, morate pozabiti na poškodbe in se osredotočiti na druge priložnosti, ki obstajajo za vas, ter vanje investirati svojo energijo. Bodite tudi pozorni, da ne hodite preko trupel ljudi in stvari, ki jih imate radi. To ni pravi način. Če so strasti pregrete, je pomembno, da ne izlijemo vse agresije na tiste, ki nas imajo radi in nas podpirajo. Včasih, ko se ne moremo boriti proti temu, kar nas jezi, jezo izlijemo na najbližjo tarčo. Vedite, da zdaj je čas za boj – zase, za svoje ozemlje, svoje ljubljene osebe in svoja prepričanja – a ne bojujte se slepo.

Pomembno je, da sprevidite, kaj se dogaja in zakaj. Razkrijte svoje prave motive. Ugotovite, kaj vas res vleče v bitko. Če boj potem še vedno izgleda, da temelji na vaši osebni resnici in integriteti, se premaknite naprej z mirnimi, močnimi dejanji in jasno glavo. Zdaj se morate nehati zapletati v drame in pogledati, kaj se res dogaja.

To je čas, da se mirno in iskreno soočite sami s sabo, da se bo jasnost lahko razkrila kot luč vodnica, ki vas bo spremljala do naslednje faze v življenju.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem