Sporočilo ob koncu tedna, 7.10.2016

Pred vami je čas popolne prenove in novega začetka.

»Zaupanje je vse, kar potrebujete zdaj, da se lahko dvignete na Nov nivo Delovanja, Čustvovanja in Zavedanja. Odločitev na vas je… postati zdrav, Prebujen človek, prav to je največje darilo, ki ga lahko ponudite svetu. Staro mora oditi, da bo prostor za Novo … Zdaj boste ljudi resnično Videli in prePoznali. Na kolo sreče se resnično vsedite visoko, izbirajte in ne delajte več kompromisov. Sprejmite, da prijatelji lahko postanejo ljubimci, ljubimci prijatelji, osebe, ki so bili znanci in kolegi, lahko postanejo vaši tesni in pomembni ljudje, ki bodo dobili posebno mesto v vašem življenju in vas bodo še dlje časa spremljali v veliko bolj pomembnih vlogah, kot ste si to sami predstavljali … Prav to vam bo pomagalo, da boste dobili Popolnoma Nov pogled na Vrednote, v smislu, kaj je tisto, kar vas Osrečuje, Polni in vas Zadovoljuje v odnosu.

Nekateri se znate znajti pred točko v življenju, ko se bo enostavno Vse, kar je bilo do zdaj za vas vredno, pomembno in lepo, razblinilo kot milnat mehurček v en prazen Nič. V tem obdobju se bo Vse, kar ne bo imelo globje, duhovne vsebine in trdnega jedra in ne Bo temeljilo na resnični Ljubezni, prekinilo, porušilo in končalo … na drugi pa bo faza vstajenja in graditev novega. Tako odnosi, ki nimajo Ljubezni, kot tudi vrednote … To bo zdaj še enkrat na preIzkušnji. Zdaj bo pomembno, da delate in delujete Resnično tam in zato, ker v tem uživate, ali pa da ste z nekom skupaj, ker tako Čutite … Če tega ne bo v samem jedru, potem se lahko pripravite na začetek … saj boste zgodbo ponavljali. Skozi trenutno situacijo najverjetneje čutite, da se v vaših življenjih postavljajo neki Novi temelji, ki vas silijo, da se vedno bolj obračate k Sebi. Zdaj se ne boste več samo spraševali, kaj je vaša pot, misija in naloga tukaj … Zdaj boste to Delali, Izkušali in ne samo gledali, ampak resnično Videli v praksi … Uravnavali boste svoj pogled na »duhovno in snovno«.

Bodite Ljubeči na poti Prebujenja … PreBujali se boste v Nov svet.« Prijeten vikend vsem… in veselite se novega.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here