Sporočilo ob koncu tedna, 7.8.2020

Sporočilo ob koncu tedna, 7.8.2020

»Zdaj bo čas, ko boste resnično odprli svoje Srce in se povezali z Resnično Modrostjo. Čas je, da se ustavite in naredite bilanco svojega življenja. Čustva pustite na strani in natančno preučite sedanjo situacijo. Morda boste morali pisati dnevnik, meditirati ali iti na dolg sprehod, da boste dosegli jasnost.

Če se že dolgo počutite zmedeni, uničeni ali razočarani, je čas, da se nehate zapletati v drame svojega zunanjega življenja. Da boste res lahko videli, kaj je potrebno, stopite naprej in premagate demone svojega notranjega življenja. Saj veste, da bi lahko ugledali luč, boste morali najprej izstopiti iz svoje lastne teme.

Da bi dobili bitko, jo boste le s pomočjo inteligence, jasnosti, previdnosti in modrosti. To je čas, ko morate biti pametni, saj modrost pride le tedaj, ko sta srce in um v ravnovesju. Da bi se to zgodilo, še enkrat… se morate nehati zapletati v drame zunanjega sveta in pogledati, kaj se res dogaja. To je čas, da se mirno in iskreno soočite sami s sabo, z odnosi in situacijo, da se bo jasnost lahko razkrila kot luč vodnica, ki vas bo spremljala do naslednje faze v življenju. In, ko boste na potovanju v iskanju pravice, boste namesto tega odkrili cel nov svet. Tako vas nesreče ali neprijetni in čudni dogodki v življenju pripeljejo do vaše usode. Nešteto zgodb je, ko so ljudje našli pravi smisel življenja po izkušnji bolezni, izgube ali hudih težav v odnosu ali delovnem mestu… vsekakor tudi na družbeni ravni, ko bo čas za resnico. Vsa sporočila, ki so vas obkrožala, a niso bila očitna, ampak skrivnostna, morda strah zbujajoča… se bodo zdaj razkrila. Morda se bodo odkrivala na čudne načine, a so zdaj tukaj.

Zato… nehajte gledati, da boste lahko Videli. To je čas, da ste pozorni na vse okoli vas… Če imate občutek, da bi morali imeti od življenja več, več izkušenj, več naukov, pa ne veste, kako in kje začeti, bodite pozorni, saj vam življenje prav zdaj ponuja možnosti. Odprite oči, saj boste vodeni skozi kraljestvo odstirajočih se skrivnosti v novi svet izkušenj, občutij in misli. Bodite le odprti, zavedajte se in razumite, da so vse možnosti prisotne v trenutku. Naj vas ne zavede oblika sporočila, pazite le, kdaj pridejo.«

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem