Sporočilo ob koncu tedna, 8.1.2021: Čudeži

Sporočilo ob koncu tedna, 8.1.2021: Čudeži

»Ali Verjamete, da Čudeži so? Zdaj je pod drobnogledom vaša Odločnost, preDanost in vzTrajnost …

Te bodo poplačane, kajti Vse, za kar ste Delali, se bo kmalu izpolnilo in prejeli boste darilo. Prihaja čas praznovanja vaših dosežkov, zato izrazite Hvaležnost in se Zahvalite vesolju za Vse, kar dosegate. Pomembno je, da ostanete osredotočeni na tisto, kar sami Čutite. Ne pozabite na svoj izvirni Namen in Cilj. In še enkrat … Nikoli ne pozabite, da mora Vse, kar Delate, služiti ne le vam, ampak tudi tistim okoli vas … Vse mora rasti in se širiti. Vsaka preIzkušnja vas uči še več o vas, kdo ste.

Uspeh se pokaže skozi Zavedanje širine Srca. Vstopite in se zaglejte, popravite storjene napake in vedite, da boste odgovore, ki jih iščete, našli v sebi. Bližnjic do uspeha ni, pot je sestavljena iz Trenutkov in čez noč se uspeha ne da zgraditi. Začeti morate pri sebi, da boste v sebi izžarevali Mir, Harmonijo in Razumevanje pomembnosti Trenutka. Uspeh je sestavljen iz poti malih korakov, ki se na koncu pokaže skozi željo Namere, ki je vaš cilj, h kateremu se skozi osebni in duhovni razvoj premikate. Da se premaknete naprej, potrebujete Vero, Moč in Odločnost.

Zaupajte in vedite, da vse, kar ste dosegli v svojem življenju, ste dosegli prav zaradi svojega dela,. Vsak korak šteje, tudi tisti, ki je bil del stranpoti. Prav te so vas naučile največ o sebi. Nov val energije, ki vas bo kmalu dosegel, bo prinesel popolnoma Nov vidik Razumevanja sveta, okolice in zavedanja Sebe. Vse korake, ki jih Aktivno delate zdaj, jih delajte skozi Vedenje, Čutenje in Videnje.

Nehajte Misliti in Gledati … Vse, kar se dogaja zdaj, ta Trenutek, je ključno za vaš jutri. Na ta način vas bo vesolje še naprej vodilo po poti Resnice, vas Prebujalo in vam ponujalo svojo pomoč. Ne pozabite, da je Čudež vedno mogoč, ne glede na to, v kakšni situaciji se znajdete. Vse, kar potrebujete, je Zaupanje, Vztrajnost in Predanost. Verjemite … in Videli boste … Zelo kmalu.«

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem