Angelska sporočila

Sporočilo ob koncu tedna, 8.4.2016

Čas je, da se osvobodite meja in pričakovanj drugih

Prav neverjetno, kako vam bodo odzvanjale besede osebe, ki so ob nepričakovanem srečanju v vas pustile tako globok vtis. Nekaj se je premaknilo in tisto nekaj, je vas pognalo v tek. V vas se je zbudila želja, da želite v življenju naprej. Izziv s katerim se boste srečali zdaj bo vaše delo, prosti čas in hobiji… razmišljali boste, če se ne bi česa resnično lotili na svojo lastno pest.

V prihajajočih dneh, preučite morda tudi druge, morda manj konvencionalne načine služenja denarja, saj vam vse trenutno kaže, da boste pri svojem delu nekaj morali spremeniti. Morda boste prišli celo do točke, ko ugotovite, da bi vaš hobi lahko postal služba in služba bila bolj za hobi, ki bi ga kasneje tudi opustili. Vse okoli vas, kaže na to… dogodki, naKljučna srečanja in sporočila, ki prihajajo do vas… vsi imajo svoj skupni imenovalec… sporočajo vam, da se osvobodite bremen preteklosti, postavite sebe na prvo mesto in začnete znova.

Ne pričakujte preveč in se ne zanašajte na mnenja drugih.

Postavite se zase, odločite se kaj želite, naredite plan in se lotite stvari aktivno. V prihajajočih dneh se bo vse vrtelo okli vašega dela, službe, vašega položaja in statusa, ki ga trenutno imate… Dovolj vam bo! En del vas si sicer želi, da bi drugi prevzeli vaše naloge, vam dali moč, da si malce opomorete, preden greste dalje… pa vendar, zdaj se dogaja vse z razlogom, zato ne glejte, ampak delujte. Spoznali ste osebo, ki verjame v vas. Ta vam je povedala resnico o tem, kaj vidi v vas. Ugotovili ste, da vam vera in prijateljstvo te osebe dajeta pogum, da nadaljujete svojo pot, znova in na novo, na način, ki vas osvobaja in s tem navdihuje tudi druge.

Bodite odprti za nova znanstva, tudi če vas vaš značaj sicer prepričuje, da se skrijte in se ne izpostavite. Zdaj prihajate domov, k resnici svoje duše, da izrazite svoje talente in spretnosti. Poti, ki so pred vami, bodo od vas zahtevale trdo delo, a vas energija povsem podpira. Trenutna situacija vam bo omogočila in čas in počitek, a bodite pripravljeni, ko vas pokličejo.

Potovanje je vaše, izid pa… samo v vaših rokah je. Na vas je, da ustvarite spremembo. Ne odlašajte. Osredotočite se na svoje delo, ki vas polni in osrečuje. Za nekaj časa se ločite od večine in bodite res to, kar ste. Ne zapravljate več svojega dragocenega časa… začnite. Pri sebi seveda.

Tagi
Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !