Sporočilo ob koncu tedna, 8.6.2018

Sporočilo ob koncu tedna, 8.6.2018

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

»Trenutna situacija vam daje vedeti, da ne morete nikoli zares predvideti, kako naj bi se stvari dogajale v vašem življenju. Lahko le prevzamete odgovornost zase in kako se odločite ravnati. V trenutku, ko že mislite, da veste, kako bi naj bilo, se lahko stvari popolnoma preobrnejo.

Če nekaj trenutno ne deluje, sta razloga lahko dva: ali še niste pripravljeni ali pa obstaja boljša pot. Vsekakor potrebna bo dobra razsodnost in harmonija, ki jo boste morali vnesti v svoj vsakdan. Ne glede na to, kaj se vam dogaja, je to čas obnovljenega upanja. Novi občutek bo začel vreti v vas in morda boste začeli dobivati signale iz sveta okoli sebe, da prihajajo nove priložnosti. Prav zdaj imate na voljo celo vesolje možnosti, a ne boste ga našli na starih krajih s starimi načini. To je čas, da poiščete nove poti, občutja ali zamisli in preprosto… tvegate.

Prevzemanje odgovornosti za vse svoje izkušnje vam daje moč, da ustvarite življenje, ki ga hočete, in le to lahko vodi k pravi svobodi, neodvisnosti in harmoniji po kateri hrepenite.

Če se komaj borite za finančno preživetje ali pa preživljate težke čase v karieri ali poslu, jih boste premagali s hvaležnostjo in z ustvarjanjem reda. Nehajte razmišljati o tem, kaj vam manjka, in bodite hvaležni za tisto, kar imate.

Naredite tudi vse, da uredite kaos v svojem življenju v katerem ste se zašli. Kaotičnih odnosov, okolje, ki vas izčrpava in situacijam, pa se izognite tako, da zaključite z njimi na način dogovorov in s sklepanjem kompromisov.

Poglejte z drugega zornega kota… Tako veliko je v vašem življenju, za kar ste lahko hvaležni, in prav skozi hvaležnost vas vesolje zasipa z blagoslovi. Ni potrebe po negativnosti in strahu, saj le preprečujeta univerzalnemu toku obilja in priložnosti, da priteče k vam. Zaupajte in bodite hvaležni. Osredotočajte se na pozitivno in vse se bo kmalu razrešilo. Pozitivni izid lahko pričakujete v naslednjih treh mesecih. Ne dovolite si biti vključeni v probleme drugih ljudi. Vse ni tako, kot izgleda na prvi pogled. Uporabite svojo intuicijo in delujte v harmoniji s sabo.«

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Poglejte ponudbo naših članov

Deli to s prijateljem