Angelska sporočila

Sporočilo ob koncu tedna, 9.12.2016

To je čas za veliko širitev sebe. Nova iskra božanskosti je bila zasajena in ko to seme raste, bo tudi vaša zavest doživela veliko spremembo in širitev.

To je tudi dober čas za zapisovanje svojih zamisli.

Žareča strela je prispodoba trenutne situacije v kateri ste se znašli. Ta predstavlja prebujenje, zavedanje in osebne razodetje, ki je lahko veselo ali celo strašljivo. Premik zdaj je mogoče, a zavedajte se, da v zavesti vedno zahteva, da za seboj pustite stare načine mišljenja, stare dele sebe. Čeprav so ti stari vzorci zastareli in omejujoči, pa so postali udobni. Zdaj bo potreben pogum, da jih izpustite in si dovolite rasti. Pred vami se razodeva luč… tudi vas se je dotaknila strela in v vas prebudila vaš potencial. En del vas bo videl drugače. Zaznaval boljše in odzivali se boste povsem umirjeno.

Pred vami so dnevi, ko je čas navdiha,… čas, ko je vse mogoče. Prav v tem obdobju zdaj, se otresate starih, nekoristnih vzorcev in iluzij in le to, kar je resnično, to ostaja. Ko vas bodo razsvetlili novi vpogledi in boste občutili energijo, ki teče skozi vas, vas bo vesolje vodilo k višjim ciljem. Samo zaupajte! Sledite navdihu. To je čas, da živite resnično močni in prebujeni.

Zavedajte se, da je to za vas zelo plodno obdobje. Zamisli, podobe in navdihi, vsi so pripravljeni za rast v vašem svetu. Ob ustrezni negi bodo prinesli sadove v prihodnosti. Vse kar se trenutno odvija v vašem življenju, kaže tudi na povezavo z nečim večjim, kot ste sami.

Poskrbite za svoj dom, finance, zdravje in splošno stabilnost ter varnost v svojem življenju.

Pred vami je obdobje skrbi za zemljo, za prihodnjo rast. Zavedajte se, da ko bodo ta področja stabilna in varna, bo vaša rodovitna zemlja potrebna za ustvarjanje česarkoli, kar si želite v življenju. In še to… v vsakem sadežu vznikne novo seme. To je čas velikega obilja. Ne pozabite na spoštovanje, ponižnost in hvaležnost, ko uživate ta veseli del naravnega ciklusa.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !