Angelska sporočila

Sporočilo ob koncu tedna, 9.9.2016

Dokončanje in otvoritev portala 9-9-9

9. septembra je dan, ko bo aktiviran portal vibracije 999. Danes pa planet obilja, novih priložnosti in širjenja, Jupiter, vstopa v znamenje Tehtnice in tam ostaja do oktobra 2017. Pred nami je leto, ko se bo v odnosih spremenilo lahko marsikaj… lahko se poročite, ločite, začnete odnos na novo, se zaljubite… zato bo zdaj v tej fazi, ko se sproža sekvenca 999, lahko konec pravzaprav nova priložnost za nov začetek.

Mesecu septembru vlada arhetip Puščavnika, ki je deveti zaporedni arhetip, prav tako pa je tudi seštevek števil leta 2016 število 9. Ta nam bo zdaj prinesla dokončno transformacijo oziroma »DOKONČANJE«. V numerologiji pomeni sekvenca števil 999, dokončanje, konec velikega obdobja oziroma pomembne faze na vašem osebnem kot tudi na kolektivnem nivoju. Zdaj bo največjo vlogo igral fokus vaših misli, saj je bilo takšnih prehodov od leta 2011 kar nekaj. Z numerološke perspektive kaže ta sekvenca spremembe in konce.

999 – dokončanje

Konec velike faze v vašem osebnem življenju ali celostno gledano globalnega življenja. Pomembno je, kje je fokus vaših misli v tem trenutku, ker te misli ko-kreirajo kakšno dokončanje bo oziroma kažejo na konec ene faze v vašem življenju. V numerologiji je sekvenca števil 999 točka transformacije, je obrnjena 666 in kaže fazo, ko obrnemo trenutek krize v smeri priložnosti. V taoizmu, je to znano kot »weichi«, kitajski simbol – v pisavi, kot jo zapisujejo oni in pomeni oboje: »Krizo« in »Priložnost«. Ko ozaveščate vsebine znotraj vas, lahko resnično naredite spremembo.

Če ne vi sami, potem… kdo sploh lahko to naredi namesto vas?
Če ne zdaj, potem kdaj?
Kakor zgoraj – tako spodaj… Kakor v Nebesih (999) – tako na Zemlji (666).
Naj se zgodi…

PRAKTIČEN nasvet:

Kako lahko energije tega dne izkoristite zase? Da naredite ritual končanja. Kako? Tako, da odpuščate… da pišete. 999 – Odgovor se skriva v namenu, viziji ter idejnem poslanstvu tega števila, ki prinaša konec, da je nov začetek mogoč, daje podporo pri izboljšanju medosebnih odnosov in s tem k dvigovanju in širitvi kolektivne zavesti… sekvenca 999 – sekvenca dokončanja

Vzemite list papirja, pisalo in začnite s pisanjem… odpuščajte vse, česar nočete več v svojem življenju. Pišite na list papirja na način da se zahvaljujete za vse kar si želite imeti, skreirati ali doseči. Pišite v obliki, kot, da vam je to že dano, da vse to že imate, v vašem življenju. »Hvala za dokončanje, razrešitev ali konec (napišite oziroma opišite situacijo)…, v vseh smereh časa in prostora, na vseh nivojih nivojih mojega bivanja. Tako naj bo.«

In za konec… kaj je vodilo v tem obdobju?

Delo, delo in še enkrat delo… potem pa akcija, plan, prožnost, zmožnost odpuščanja starega in vztrajnost. Čas transformacije bo nujno potreben, da boste lahko v življenju šli naprej. Ne vračajte se nazaj. Povsod tam, kjer ni napredka in povsod tam kjer v življenju več ne spadate, zaključite. Preteklost naj ostane v preteklosti… ne odpirajte novega lista… to, vam je že znano. Tokrat odprite novo knjigo življenja in začnite s pisanjem novega poglavja, na novo. Zaključite s starim in dopustite, da se premaknete naprej. Vztrajajte, delujte in bodite aktivni.

Na poti pa, sledite zdravi pameti, modrosti in vrednotam, da se vedno »dobro z dobrim vrača«. Vedite, da karkoli pošljete od sebe, se vam pomnoženo vrača. Namen ima energijo, enako kot misli, čustva in občutja. Zato, tako kot mislite, tako boste kreirali in konec koncev živeli. Tako kot delate sami drugim, bodo drugi delali vam. To je univerzalni zakon. Ne bojte se te resnice… glejte nanjo kot na vir Svobode. V tej karmični resnici ni krivde, saj se bo vse, kar oddajate, vrnilo k vam… pomoženo. Nobenega drugega prostora ni… vse je… Eno.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !