Sporočilo ob koncu tedna: Čas bo za spremembe

Sporočilo ob koncu tedna: Čas bo za spremembe

»Veselite se tega Novega in vznemirljivega obdobja svojega življenja in vedite, da se mostovi preteklosti rušijo. Vaše življenje se nenehno spreminja in tudi vi se nenehno razvijate, da bi dosegli vedno višje sfere Ljubezni in Svetlobe, skozi osupljivi Duh stvarjenja.

Čas bo za spremembe.

Uživajte na potovanju in sprejemanju blagoslovov, ki prihajajo. Nikakor ne poskušajte vnaprej določati ali nadzorovati izida … Zaupajte! Pomanjkanje samoizražanja je uničujoče za Dušo, Telo in vašega Duha, kot tudi za vse vpletene v trenutno situacijo, hkrati pa preprečuje vašemu življenju, da teče naprej.

Na vas je, da se opogumite in poveste na glas, da spregovorite in govorite svojo Resnico ter jasno izrazite to, kar resnično čutite v svojem Srcu. Popravite zmote preteklosti. Gradite dalje in vedite, da bodo vaši načrti obrodili sad za naslednje generacije. Ne bojte se moči, ki jo občutite v sebi … Vedite, da se ta moč uporablja za Dobro, za Pomoč, za Njo in Ustvarjanje.

Izstopite!

Prave stvari v življenju se zgodijo, ko ste resnično osrediščeni v Sebi, ne takrat, ko nekaj iščete in za tem »hlastate«. Ozrite se okoli sebe in če ste tudi vi eden izmed tistih, ki imajo občutek, da so vse zamudili, da jim »samo še to manjka« in da morajo zdaj narediti vse, kar niso do zdaj, se zamislite, globoko se zamislite, zakaj to počnete in kateri del svoje nizke samopodobe hranite s tem, ko iščete stvari, odnose in situacije okoli sebe, preko katerih se dokazujete »komu že?« In od česa pravzaprav bežite? Bežite morda pred Ljubeznijo? Vse zaradi »jaz imam prav« in ko boste pretekli svoj prvi krog, misleč, kako je zdaj vse drugače, boste ugotovili, da je tisto, od česar bežite še vedno tam, budno vam sledi … Tam boste VI na poti v iskanju Sebe!

Ja, sprememba je pot, pa je tudi vaša destinacija? Vam je sploh poznana? Čas je, da začnete pri sebi in potem bo vse drugače. Prelomnica v vašem življenju zahteva Akcijo. Odmikanje ali izoGibanje ni odgovor, čas je, da nehate bežati in sprejmete svoj del odgovornosti. Zase!«

Lep konec tedna vsem, jutri, pa le nastavite nogavico, da vam Miklavž pusti kakšno majhno presenečenje.

Se beremo. Hvala, ker ste.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem