Sporočilo ob koncu tedna: Čas je, da poskrbite zase

Sporočilo ob koncu tedna: Čas je, da poskrbite zase

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

»Čas je, da poskrbite zase… za negovanje sebe in za svoje telo. Naj vas ne preseneti, če bi se v tem času odločili za spremembo v svojem življenju v smislu … kot bi se prebudili… kajti, nekaj bo v vašem življenju manjkalo. VI! Morda začnite z dieto ali s telovadnimi vajami, poskrbite za svoje telo in videz, naredite si masko za obraz, kopel za telo, oblogo za lase, preglejte, uredite in pospravite svojo garderobo… skratka pocrkljajte sebe. Bodite živi, začnite živeti in… nehajte životariti, čakati in upati… Verjetno si govorite, da nimate časa za to vrstni počitek, a morate si ga vzeti. To naj vam bo prioriteta, pa boste videli, kako bo prišlo do zanimive transformacije.

Vaša ustvarjalnost se bo povečala, vi pa boste osveženi z novim občutkom smisla in navdiha. Razum vam morda pravi, da je sproščanje izguba časa, a res je ravno nasprotno. Sproščanje bo upočasnilo vaše misli in odprlo srce. Je namreč gorivo za dušo, ki ima pozitiven učinek na vas celega. Vaše dobro počutje je izjemno pomembno, zato ga ne jemljite za samoumevno. Brez dobrega počutja ne morete delovati in realizacija na koncu, ne pomeni nič. Vedite pa, da se stvari, odnosi in posledično poti pač preprosto transformirajo. Čakajo vas novi začetki, svetlejši in lahkotnejši kot kdaj prej.

Nek dogodek vam prinaša tudi skrito darilo v obliki pozitivne novice, novega razkritja ali nepričakovanega zasuka dogodkov v vašo korist. Lepe stvari vas čakajo. Nove priložnosti se ponujajo včasih precej nepričakovano. Sprejmite jih, ne oklevajte, saj je to vaš čas, da zasijete. To je za vas srečno in cvetoče obdobje. Mnoge stvari, ki prej niso bile mogoče, zdaj so. Kar koli se zgodi, bo brez dvoma napolnilo vaše srce z veseljem. Predajte se. Na poti o kateri razmišljate pa, bodite disciplinirani v svojem pristopu in se ne ozirajte nazaj. Nagrada bo mnogo večja, kot si lahko predstavljate.

Medtem pa, pazite na ljubezen, ki vas obkroža, dovolite ji priti v srce in ji zaupajte. Vesolje vodi dogodke na način, ki je za vas najboljši, zato… poskrite zase in se pocrkljajte v dobri družbi.«

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem