Išči
Generic filters
Previous
Next

Sporočilo ob koncu tedna: Faza retrogradnega Merkurja

Oglas
Faza retrogradnega Merkurja je v globinah Škorpijona prišla do točke, ko se soočate s svojo senco in najtemnejšo platjo. Bodite pozorni, da ne hodite preko trupel ljudi in stvari, ki jih imate radi. To ni pravi način. Če so strasti pregrete, je pomembno, da ne izlijete vse agresije na tiste, ki vas imajo radi in vas podpirajo. Včasih, ko se ne morete boriti proti temu, kar vas jezi, jezo izlijete na najbližjo tarčo. Prenehajte s tem, saj veste, da se zdaj učite sprejemanja Odgovornosti in prekinjate nek družinski vzorec, ki ga ponavljate.Ja, priznajte si, da ste tudi vi soustvarjalec trenutne situacije, ki vlada v vašem domu. Kaj lahko naredite vi? Zdaj je čas za boj… zase, za svoje ozemlje, za svoje ljubljene osebe in svoja prepričanja… a ne bojujte se slepo.Pomembno je, da sprevidite, kaj se dogaja in zakaj. Kaj ponavljajte? Zakaj ponovno? Razkrijte svoje prave motive. Ugotovite, kaj vas res vleče v bitko. Kaj je ključ in skupen imenovalec, saj imate občutek, da ste zopet na isti ladji, kot v preteklosti, katera je doživela potop in brodolom… Ste se kaj naučili? Vi morate stvari začeti spreminjati, da bo slika situacije jasnejša, kar pomeni, da morate začeti sodelovati. Če boj potem še vedno izgleda, da temelji na vaši osebni resnici in integriteti, se premaknite naprej z mirnimi, močnimi dejanji in jasno glavo. Zelo pomembno je, da se ne borite le zato, da zaščitite ali zdravite svoj ranjeni ego – to ni dovolj dober razlog za boj! Če je to razlog, zakaj se borite, morate pozabiti na poškodbe in se osredotočiti na druge priložnosti, ki obstajajo za vas, ter vanje investirati svojo energijo.
Mogoče te zanima  Sporočilo ob koncu tedna: Rojeva se vaš novi jaz
Dom je temelj. In od vas je odvisno, kaj boste in kaj prinašate vanj. Če prinašate nič, potem imate nič… praznino, razočaranje in nerganje. Lahko kaj spremenite? Potrudite se. Za začetek prisluhnite. Pokažite zanimanje za svoje domače in najbližje. Prinesite nasmeh ali prisrčno opazko ali kompliment… vas ne stane nič, vašemu bližnjemu, pa bo odprlo srce. Nič ni tako nemogoče, da nebi bilo vredno poizkusiti.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem