Angelska sporočila

Sporočilo ob koncu tedna in petek 13-ega

»Pred vami so dnevi, ko se vam lahko odprejo skrivnosti življenja. Zdaj boste nihali med nedolžnostjo otroštva in resničnostjo odraslosti.

Najverjetneje ste do zdaj že ugotovili, da je Prebujenju, zavedanju in trdi resnici nemogoče uiti. Vsi moramo prehoditi svojo notranjo pot… ko se vračamo nazaj k sebi.

Včasih je prebujenje lahko trdo, neizprosno, celo grobo, a je kljub temu je prebujenje. Če ste morda pred kratkim začeli razmišljati o novi fazi svojega življenja, potem vedite, da bo do te preteklo še nekaj mesecev. Zdaj se soočate s svojimi koreninami in s tem kakšno popotnico ste dobili s strani svojih prednikov. Stvari postajajo jasnejše, ko Vidite resnico, kar ni vedno lahko, je pa osvobajajoče. Kar ste imeli za resnico, se je spremenilo in izgleda podobno kot izguba nedolžnosti, a pomembno je razumeti, da to prebujenje predstavlja vaše rastoče zavedanje o sebi.

Potovanje v svoj lastni podzemni svet je lahko strašljiva izkušnja, a čas je, da se soočite s sabo. Veliko se boste ukvarjali s svojimi sencami, ki se bodo zdaj zrcalile v odnosih skozi ZaObljube, ki ste si jih dali.

Pred vami je čas, da ne ločujete več duhovnega in snovnega, saj je bistvo, da se ti dve področji združuje, povezuje in druga v drugi poglablja.

Ko ste v Srcu, spoznate, da lahko krhko razmerje z močnim Egom enega, uniči vse, v kar ste verjeli, kajti resnična ljubezen ohranja vse tudi, če se zlomi.

Ko resnično skrbite zase in ste soČutni do sebe in do drugega, boste dobili vse odgovore, ki jih zdaj iščete.

Ne sodite ali obsojate, kajti če to počnete, ste se ujeli v zanko svojega Ega, ki se opravičuje zaradi svoje neaktivnosti in neZmožnosti, da bi spremenil sebe.

V srcu tega problema leži globoko vpet čut dolžnosti do drugih. Ali se morda bojite, da bi koga razočarali ali ranili, če bi izbrali to, kar resnično Ljubite? V tem trenutku je najbolje, da naredite nekaj korakov nazaj. Ne pritiskajte preveč nase in ne prepričujte se, da se morate odločiti takoj. Sprejmite situacijo tako kot je in se iz nje kaj naučite. Poglobite se v zaObljubo, ki ste jo dali ali ki ste jo prejeli … Dajte si čas… Dovolite skrivnostim življenja, da se vam razkrijejo…

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !