Angelska sporočila

Sporočilo ob koncu tedna in tretjem valu otvoritve Portala 111

Energetska vrata so se odprla… čas je za hitro manifestacijo vaših misli v realnost.

»Z današnjim dnem se skozi sekvenco 111 ob otvoritvi Kreativnega portala manifestirajo vaše želje 1 je Misel, namera 11 je Kreacija in 111 je božanska ženska, Ustvarjalna energija … 1.1., 11.1. in 29.1.2016 so dnevi, ki prinašajo možnost realizacije Vsega v vašem življenju, kar je Resnično in ima komponento Srca.

Torej… kakšna je bila ves ta čas vaša Namera, ko ste skozi Misli, kreirali Fokus, kakšno leto si Želite. S 1. januarjem, se je aktiviral prvi val sekvence portala 111. Drugi val z 11.1., tretji pa se aktivira z današnjim dnem, 29.1.

Pa, da vas samo malce spomnim, zakaj je v januarju ta sekvenca tako pomembna?

Zato, ker poKaže kako boste v letu postavili temelje in čemu boste posvetili svoj fokus. Število 1 je vibracija, ki kaže na začetek. Vsi smo Eno in povezujejo nas Misli. Prav število 1 kaže na naš začetni fokus, zato, je bilo na prvi dan v letu pomembno, kam ste usmerili svoje misli. Prav število 1 nas opominja, da ste pozorni na svoje misli, o čem razmišljate, da se osredotočate na svoje želje in ne strahove.

Danes dan namenite vsemu, kar želite skreirati v letu, ki je pred vami, zapišite, saj s tem sidrate energijo v »tukaj in zdaj« skozi Hvaležnost… torej, »hvala za… stvari, ki jih želite, zaPišete pa jih na način, da so te že v vašem vsakdanu«.

Danes skozi ves dan Resnično modro Izbirajte svoje Misli in poSkrbite, da se bodo uJemale z vašimi željami. Ne vlagajte nobene energije v strahove, da se ne bi zmanifestirali! Ne pozabite… »Moč je v Tebi… in, Ti zdaj Siješ… in jaz… jaz pa te Vidim, ker siješ Drugače.«

Tagi
Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !