Sporočilo ob koncu tedna in tretjem valu otvoritve Portala 111

Energetska vrata so se odprla… čas je za hitro manifestacijo vaših misli v realnost.

»Z današnjim dnem se skozi sekvenco 111 ob otvoritvi Kreativnega portala manifestirajo vaše želje 1 je Misel, namera 11 je Kreacija in 111 je božanska ženska, Ustvarjalna energija … 1.1., 11.1. in 29.1.2016 so dnevi, ki prinašajo možnost realizacije Vsega v vašem življenju, kar je Resnično in ima komponento Srca.

Torej… kakšna je bila ves ta čas vaša Namera, ko ste skozi Misli, kreirali Fokus, kakšno leto si Želite. S 1. januarjem, se je aktiviral prvi val sekvence portala 111. Drugi val z 11.1., tretji pa se aktivira z današnjim dnem, 29.1.

Pa, da vas samo malce spomnim, zakaj je v januarju ta sekvenca tako pomembna?

Zato, ker poKaže kako boste v letu postavili temelje in čemu boste posvetili svoj fokus. Število 1 je vibracija, ki kaže na začetek. Vsi smo Eno in povezujejo nas Misli. Prav število 1 kaže na naš začetni fokus, zato, je bilo na prvi dan v letu pomembno, kam ste usmerili svoje misli. Prav število 1 nas opominja, da ste pozorni na svoje misli, o čem razmišljate, da se osredotočate na svoje želje in ne strahove.

Danes dan namenite vsemu, kar želite skreirati v letu, ki je pred vami, zapišite, saj s tem sidrate energijo v »tukaj in zdaj« skozi Hvaležnost… torej, »hvala za… stvari, ki jih želite, zaPišete pa jih na način, da so te že v vašem vsakdanu«.

Danes skozi ves dan Resnično modro Izbirajte svoje Misli in poSkrbite, da se bodo uJemale z vašimi željami. Ne vlagajte nobene energije v strahove, da se ne bi zmanifestirali! Ne pozabite… »Moč je v Tebi… in, Ti zdaj Siješ… in jaz… jaz pa te Vidim, ker siješ Drugače.«

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: