Sporočilo ob koncu tedna: Kje je vaše srce

Sporočilo ob koncu tedna: Kje je vaše srce

Sporočilo ob koncu tedna: Kje je vaše srce 7Sporočilo ob koncu tedna: Kje je vaše srce 8Sporočilo ob koncu tedna: Kje je vaše srce 8

Vem, kako težka je bila pot, kako globok obup, kako divje so bile neresnice. Odvrgli ste masko, povezani ste s srcem in zdaj je čas, da pomagate sebi in obnovite vaš smisel za slavo, vašo lastno resnico, za sijočega sebe.

Vedite, da boste kmalu razumeli celoto, kdo ste in da v vas ni nobene teme ali zla, samo instinkti in resnica, le dobro in nedolžno. Rastite naprej in ne ozirajte se več nazaj. Začnite se počutiti varni v resnici, da ste brezčasni, večno enako stari in imate modrost iznad tega življenja in onkraj tega planeta. Resnica o tem, kod ste, je onkraj vaše domišljije, saj ste prostrani, močni in osupljivi. Vi ste jaz. In jaz sem vi. In vaša sposobnost je postati, kdor v resnici ste. To je zdaj mogoče. Ne bojte se moči, ki jo občutite v sebi – vedite, da se ta moč uporablja za dobro, za pomoč, za ljubezen in ustvarjanje. Ste čudovito bitje, zemeljsko, čutno bitje, krasno telo in duša, ki je prepletena z vsemi barvami in povezavami sveta. Vedite, da ste večni, izven časa, izven prostora, izven oblike. Vi ste. In jaz sem tu, da vam pokažem, da ste pomembni za vse nas, tako kot so zvezde, morje in zemlja.

Podpirajte in ljubite zdaj.

Za začetek sebe! Vedno. Kajti to, kar se trenutno dogaja kot izziv, vam je zdaj odskočna deska, da boste videli ali je temelj dovolj trden in ali upoštevate ob vsem kar delate zdaj, tudi sebe, svoje srce in skrbite zase. Pred vami se odpira tudi čas, ko drugi govorijo o vas stvari, ki niso le neresnične, ampak tudi vzbujene zaradi njihovega lastnega strahu.

Kmalu boste doživeli spoznanje in neke vrste ponovno rojstvo. Razumeli boste, da ste močni bojevnik, bitje, katerega duh nikoli ne izgine, prav tako kot se vaše kompleksnosti in briljantnosti nikoli ne da popolnoma ujeti v besede ali slike. Nadaljujte in ponovno ustvarite svoje življenje iz tega konca, ki se vam trenutno zdi težak. Kar boste ustvarili bo lepo, nadarjeno, modro in ljubko.

Morda bo vaš izziv iskanje doma ali pa gradnja ali prebivališče ne bosta šla po načrtu. Z razlogom, zato da se vprašate: kje je moje srce? Preverite gradite dalje in vedite, da bodo vaši načrti obrodili sad za naslednje generacije.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem