Sporočilo ob koncu tedna: Ljubite in sprejmite sami sebe take, kot ste

Sporočilo ob koncu tedna: Ljubite in sprejmite sami sebe take, kot ste

 
»Trenutno imate skrbi, ker gledate na situacijo le iz ene perspektive. Glejte raje z odprtim srcem in duhom in morda vam bo uspelo videti pozitivno stran, ki tudi obstaja. Stvari se lahko obrnejo v vašo korist, če se osvobodite predsodkov in togih pogledov.
 
V vsaki situacij sta vsaj dve perspektivi. Kar vidite v sedanjosti, je le del celotne slike. Pogosto to, kar vidimo, ni tudi to, kar se dejansko dogaja in temu smo zdaj priča na globalnem nivoju. Pravi namen mnogih življenjskih dogodkov je večkrat nejasen zaradi naših napačnih predvidevanj, predstav in strahov.
 
Ni potrebe, da skrbite, le dovolite stvarem, da se naravno odvijajo in vse vam bo postalo jasno. Ne pozabite, morda nimate moči spremeniti sveta in mnogih dogodkov v svojem življenju, imate pa moč spremeniti svoje dojemanje sveta.
 
Vi ste kreator svoje prihodnosti, to pa morate kreirati zdaj.

Ljubite in sprejmite sami sebe take, kot ste.

Vsak delček služi svojemu namenu in dokler ne vidite svetlobe v sebi, ne boste videli svetlobe v drugih. Najprej morate zlesti iz svoje lastne teme, da boste ugledali Luč.
 
Kako občutite svet okoli sebe, je odraz vaših čustev do sebe. Vse, kar vidite v drugih, odseva nekaj v vas samih.
 
Vi sami privlačite v svoje življenje ljudi, situacije in dogodke, ki odsevajo to, kar še morate vzljubiti v sebi.
 
Torej, spremenite svojo vibracijo. Spremenite svojo pozornost na kaj želite in nehajte razmišljati o tem, ali je lahko še slabše. Ko potujete skozi življenje, rastete v modrosti in na koncu boste spoznali, da je bilo vaše dojemanje dobrega in slabega, pravilnega in napačnega, pogosto le utvara. Saj veste, »Vesolje deluje na skrivnostne načine.« Celo ko mislimo, da pomagamo drugim, v resnici pomagamo sebi. Ali ni to lepo?
 
Zato, kljub problemom lahko iz te situacije v kateri ste in iz tega odnosa potegnete koristen nauk, saj boste spoznali, da smo vsi odgovorni za svoje lastno blagostanje.
 
Sprejemanje čustvenih težav drugih na svoja ramena ni pomoč, zato ostanite čustveno nepristranski in uporabljajte svoj šesti čut. Poskrbite najprej zase, tako boste poskrbeli za druge.«
 
Ohranjajte visoko vibracijo.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem