Išči
Generic filters

Sporočilo ob koncu tedna – numerološka sekvenca dneva 123

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
»Zdaj bo pod drobnogledom družinska dinamika. Soočali se boste s svojo ne-odgovornostjo… do sebe in pa vašega osebnega ali finančnega statusa. Zdaj se globoko zamislite nad situacijo v kateri ste obtičali doma… Vedite, da ko delate zaradi dolžnosti do drugih in ne do sebe, začnete izgubljati svojo življenjsko silo. Takrat prekinete stik s sabo in uporabljate svoja čutila za zapažanje, kaj bi morali storiti v očeh sveta, namesto da bi počeli tisto, kar veste v srcu, da je prav in bi radi delali.Če se odpoveste svoji moči, energiji in osebni resnici v prepričanju, da s tem pomagate drugim, v resnici le pomagamo sebi v obliki statusa ali sprejetja, kar pa… zdaj lahko privede do jeze in zamere. V krogu vaših najožjih družinskih članov boste razkrinkani. Dovolj bo igre. Dovolj bo vseh izgovorov. Zdaj je na vas, da se odločite, kakšno družino hočete, kaj in koliko ste pripravljeni vložiti in ali se boste potrudili? Zdaj bo na vas tudi, da naredite samorefleksijo, da se zagledate vase in pogledate, kaj ste vi naredili, da ste se znašli doma na razpotju?Ste poskrbeli za tisto, kar ste obljubili? To je čas za odkritost s samim seboj. Imejte pogum in to odkritost delite z domačimi. Naredite vi prvi korak, saj ste vedno čakali vi, da so vas izzvali. Zdaj je čas, da odprete srce in pogledate ali še bije za tiste, ki so ob vas. Pomagajte. Sodelujte. Pogovarjajte se, kajti čas je za globoke in odkrite pogovore. Če ne zdaj, kdaj? Vedite, da se v tem trenutku dogaja zelo globoka osebna sprememba za vas. Predati morate nekaj, kar je povezano z vašo identiteto in smislom sebe v svetu, pa naj bo to določen sistem prepričanj, položaj, služba, odnos, žalovanje ali splošni vzorec mišljenja. Kar koli je, do zdaj vam je služilo, nadaljnji proces zahteva, da to opustite. Če se počutite razočarani nad življenjem ali svetom okoli sebe, verjetno usmerjate svojo pozornost k napačnemu viru. To, kar je potrebno spremembe, ste vi. Vaše življenje je le odraz vaših najglobljih strahov in prepričanj. Sprejmite svoj del in prevzemite odgovornost.«

Pa še o sekvenci današnjega dneva 1-11-2019… 1, 2, 3…

Numerologija je ena izmed svetih znanosti, ki nam pomaga ohraniti čarobnost iz starodavnih časov v moderni čas v katerem živimo sedaj. Angeli, vodniki, mojstri nas opominjajo, da smo alkimisti, dovolj močni da zmanifestiramo svoje želje skozi Božansko čarovnijo. Številke pokažejo navzven pomembnost videnja Nebeških sporočil tro-dimenzionalno. Tako nam pokažejo lekcije, priložnosti za rast in vodstvo, ki zajemajo izkušnje znotraj vsakega izmed nas.1 – Vsi smo eno, povezujejo nas misli. Pazite danes na svoje misli, o čem razmišljate, osredotočajte se zdaj na svoje želje in ne strahove, ker je 1 število kreacije. 2 – Imejte pogum in vero. Vaše priprošnje se manifestirajo, čeprav jih še ne vidite. 2 je število manifestacije. 3 – Mojstri, vodniki in boginje so v bližini. Odzivajo se na vaše priprošnje in vam želijo pomagati.Skupna sekvenca dneva je 123 – ki govori o tem, da »Poenostavite svoje življenje«. Znebite se vsega, kar vleče vašo energijo nazaj, vaš čas ali finance – še posebej vse kar vas ovira pri vašem življenjskem namenu. Prav mojstri in vodniki zdaj, vam bodo pomagali s to poenostavitvijo.Danes je tudi tisti dan v letu, da se spomnimo in poklonimo našim prednikom in vsem, ki so že v svetu Duha, ti budno bdijo nad nami, kot zvezde, ki sijejo na nas. Ne pozabite, povezava z družino vas opominja, kdo ste ter vas popelje nazaj k vašim koreninam. Ta občutek je dom… je družina.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem