Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Sporočilo ob koncu tedna: Odstranite vse energetske vezi, ki vam več ne služijo

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
»Resnica dela s spretnostjo, zasebnostjo in tišino, ko išče, kar potrebuje za svoje pleme, ki ji je zvesta. Ima ideale, a se ne boji včasih opraviti trdega in umazanega dela, kajti par to se dogaja zdaj. Svet je lahko trd in krut in v njem so ljudje, ki nimajo integritete in zlorabljajo svojo moč. Ona to spreminja. Nekoč se je odločila biti le mirna, dokler ni videla prizadetih zdaj pa aktivira ravnotežje na tistih, ki se ne držijo zakonov dežele. Ulovila bo in izbrisala tiste, ki bi želeli uničiti nedolžne.Tisti, ki želijo škodovati, so njeni zapriseženi sovražniki. Ona je karmična poravnava. Lovi in udari tiste, ki zlorabljajo nedolžnost, ki nesmiselno uničujejo naravo in aktivno zastrupljajo ozračje in okolje. Ona je okolijska čuvarka, bojevnica, ki ohranja ravnovesje teme in svetlobe, lovca in plena.Iz njenih dejanj nastaja novo življenje, nova pot, rojeva se Nova zemlja. Tudi ta je zdaj tista, ki potrebuje čiščenje, uravnovešanje energij zato se stresa in uravnava. Na vas je, da stojite v svoji moči, izhajajoči iz resnice, višjega sebe. Tudi vaš duhovni jaz zdaj bije boj, saj vlada egu in premaguje vaše temne misli. Nobene vrednote ni v zanikanju svoje senčne strani in v želji biti »dober«, ves čas. Na kaj se osredotočajte? Na gojiti lastno hrano; razvijati lastno podjetje; postati manj odvisen od zunanjega sveta, od pohvale drugih; poznati svojo etiko in principe ter vsak dan živeti v integriteti z njima. Na vas je, da zavrnite pretvarjanje, v vedenju, da so laži resnica ali da je zloraba neizbežna.Odstranite vse energetske vezi, ljudi ali zdravstvene zadeve, ki vam več ne služijo. Če se počutite izžeti, vam manjka energije in se borite s šibkim zdravjem, prosim, preverite metafizične povezave s temi zdravstvenimi problemi in začnite spreminjati svoje življenje. To je mogočno prebujenje kar se dogaja in ko pridete na drugo stran, boste prerojeni. To ni reševalna misija za koga drugega… vaša naloga je rešiti sebe, da boste lahko nazadnje pomagali drugim, da se rešijo.«Se beremo, ker se Vidimo. Lep konec tedna in ohranjajte visoko vibracijo.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sporočilo akaških zapisov 15. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 15. 5. 2021

Numerološka napoved 15. 5. 2021

Numerološka napoved 15. 5. 2021

Numerološka napoved 17. – 23. 5. 2021: Čas je za nove povezave

Numerološka napoved 17. – 23. 5. 2021: Čas je za nove povezave

Sporočilo ob koncu tedna, 14. 5. 2021: Poslušajte svoje srce

Sporočilo ob koncu tedna, 14. 5. 2021: Poslušajte svoje srce

Sporočilo akaških zapisov 14. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 14. 5. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem