Išči
Generic filters
Previous
Next

Sporočilo ob mrku, 16.9.2016

lunin mrk
foto:splet
Oglas

Soočanje s preteklostjo in lunin mrk

“Dnevi, ki so pred nami bodo ponovno pod vplivom mrka. Danes, v petek, 16.septembra, bo polna Luna v znamenju device in lunin mrk. Ta bo vsebine in začete procese iz leta 2014 aktiviral znova na površje. Začenja se faza dokončanja. Njegov vpliv, pa bo čutiti v intervalu šestih mesecev, ko se bodo začete vsebine iz preteklosti tudi končale. Lahko boste zaključili z odnosom, s kariero, se morda preselili in začeli znova, na novo ali pa popolnoma spremenili svoj status (poročeni, ločeni, samski, v vezi, dipolomirani…) in obrnili list v svojem življenju.… lunin mrk bo sprožilec, ko se bosta srečala v Trenutku preBujenja »tukaj in zdaj«, Preteklost in Sedanjost, Svetloba in Tema/senca… vnel se bo Boj, globoko znotraj vas bo vrelo vprašanj… na katera ne boste dobili odgovorov… zbujali se bodo strahovi… vedno več bo dvomov o Resnici, kdo sploh ste in ali je to res življenje, ki ga pravzaprav hočete.. Pod drobnogledom bo dilema: v vse, kar ste v odnosih verjeli, vse kar »so vas naučili« in kar »so gola dejstva« tukaj in zdaj…, kaj je zares Resnica? In zdaj… kaj zdaj? Kaj bo preVladalo, kaj boste izBrali in koliko boste dopuščali, da vas pretekli koraki in neustrezni programi družbe še vedno vodijo naprej… spraševali se boste…

Kaj je Resnica in kaj je zares Resnično v vašem svetu?

Čas bo za soočenje in vpogled v vašo lastno zgodovino. Ponovno se boste morali zamisliti nad svojimi odločitvami, ki ste jih sprejeli v letu 2014, ki je bilo leto Saturna in ko je vladal arhetip Kočije.Da pa bi razumeli dinamiko, s katero se boste soočali v prihajajočih dnevih, naredimo manjši skok v vašo zgodovino… pred dvemi leti…V letu Saturna ste imeli veliko preizkušenj, lekcij in učenja. Najverjetneje ste bili deležni velikih Sprememb na vseh področjih, kolektivno smo bili deležni migracij, selitev in sprememb na področju dela, statusa. Mnogim so odločitve spremenile življensko pot… Če ste temelje takrat postavili dobro, je zdaj čas za nagrade.
Mogoče te zanima  Astrološka napoved 7. 7. 2021: Portal 77, portal modrosti, učenja in znanja
Dinamika leta 2014 je bila za mnoge hud izziv, saj ste bili pred večjimi preIzkušnjami. Posegla je Usoda – Saturn – v vaša življenja in hotela spremembe, ki jih niste naredili takrat že pred 7 leti, v letu 2007… tako se lahko zgodi, da bi lekcije, nekateri znali celo ponavljati.

Faza popravnih izpitov je bila…

V tistem obdobju so se bi lahko v mnogih partnerskih odnosih pokazala trikotniška razmerja, prevare in laži… vse kar ste ali niste postavili kot »prav« v letu 2011 v razmerjih, tako v partnerskih, prijateljskih, poslovnih, se je lahko v letu 2014 pokazalo tako kot je v Resnici… no, če ste bili samo glavna vloga v igri, ki ste si jo sami ustvarili v svoji glavi, da bi ugajali, potem je bil zares čas za resnico… Prišla je faza, ko ste se morali »prizemljiti« in se postaviti zase. Pokazala se je Resnica, ki je od vas zahtevala v življenju premik naprej, skozi Učenje, povezovanje in sodelovanje. Vse se je odvijalo z namero, da pustite staro za seboj in se podate v Novo.
V letu 2014 ste se spogledovali s »karmo«, z vsem, kar niste predelali iz leta 2007 in z vsem, od česar ste zbežali v letu 2011.
Ponovno ste tudi takrat odpirali vrata svoji zgodovini, ko ste morali preveriti, kako dobro ste postavili svoje temelje… v odnosih, pri svojem delu, doma, v družini, in kako dobro postavljate meje in … Ste odgovorni zase? Ko govorim o karmi, mislim s tem o lekcijah, ki ste jih ali pa jih niste obvladali in bi se lahko zdaj ponovno soočali z »znanimi temami« na nov način. Morda bi se mnogi izmed vas lahko celo znašli v svojih poznanih priljubljenih igrah, ki se vam ponavljajo tako na poslovnem kot privatnem življenju. Izgovori… strahovi in igre žrtve… znan scenarij drame in epiloga »zakaj vedno jaz«…Kje se torej izmikate in zakaj to počnete? Zdaj bo čas akcije, ki vas bo silil k spremembam in vaša naloga bo, postavljanje temeljev v vašem življenju. Ti bodo morali temeljiti zdaj na Resnici. Soočali se boste s starim na nov način. Celo z odnosi, ki jih na kakršenkoli način niste razrešili, bi se akterji znali pojaviti v vašem življenju skozi znane iste teme ali skozi podobne, ki se vam bodo odvile v vašem vsakdanjem življenju.
Mogoče te zanima  Astrološka napoved od 14. do 18. 7. 2021: Dnevi brezčasja
Ljudje iz preteklosti bi se znali vrniti in morali se boste soočiti od česar ste zbežali, postaviti boste morali meje ali razrešili kar niste prej. Ja, pred vrati je soočenje.Vodilo leta 2014 je bilo… pred vami so Spremembe vseh Vrst, na vseh področjih vašega življenja.Zdaj pa bo vodilo… Zaključiti in dokončno prekiniti s starim, da bo novo sploh lahko mogoče. Zdaj sledi faza razreševanja in začeli boste na novo, ko se boste iz kokona zapredene bube, razvili v metulja.Spremembe so nujno potrebne, da se lahko razvijamo. Konec nečesa je del življenja – tako, kot stare celice umirajo, se rojevajo nove, dan se konča in novi začne. Pred vami sledijo tedni, ko se bo dogajala zelo globoka osebna sprememba za vas. Predati morate nekaj, kar je povezano z vašo identiteto in smislom sebe v svetu, pa naj bo to določen sistem prepričanj, položaj, služba, odnos, morda žalovanje ali s vzorec mišljenja. Kar koli je, do zdaj vam je služilo, a nadaljnji proces zahteva, da to opustite.Če se počutite razočarani nad življenjem ali svetom okoli sebe, verjetno usmerjate svojo pozornost k napačnemu viru. To, kar je potrebno spremembe, ste vi. Vaše življenje je le odraz vaših najglobljih strahov in prepričanj. Mrki so le prinašalci spremembe in sprožilci nerešenih vsebin, ki so v vas. V tem trenutku je vaš strah usmerjen v izgubo smisla sebe. Prav konec s katerim ste soočeni zdaj v svojem življenju pa zahteva, da ste večji od sebe. Del, ki se ga bojite izgubiti, temelji na utvarah in je ukoreninjenj v občutku samo pomembnosti, identitete in egoistične želje po udobju in pomirjenju. Pravega bistva o sebi se ne izgubi skozi odstranitev teh egoističnih pritiklin, ampak oživi takrat, ko jih več ni. Zdaj je čas, da pustite svoje strahove, iluzije in egoistično povezanost, da boste lahko vstopili v svoje lastno bistvo… v svoje pravo življenje. Prihaja novo življenje.Naredite si lepo. Pustite staro in se veselite novega. Uspelo vam bo.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kako se energijsko dobro pripraviti na jesen?

Kako se energijsko dobro pripraviti na jesen?

Numerološka napoved 5. 8. 2021

Numerološka napoved 5. 8. 2021

Zakaj je Keto dieta tako učinkovita?

Zakaj je Keto dieta tako učinkovita?

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem