Astrološke napovedi

Sporočilo ob sončevem mrku, 1.9.2016

Danes je poseben dan…

Mlaj – čas prazne lune in sončevega mrka. Danes so posebne energije, zato manifestirajte – kreirajte, kaj želite.

Sončev mrk energije prihodnosti prinaša v sedanjost, zato je danes odličen dan za obred – manifestacije – na prazno luno.

Mlaj je tista faza v luninem ciklu, ko je energija najmočnejša za nove začetke in manifestacijo, saj vse delujejo v smeri, da udejanite svoje želje, zdravljenje ali dobro počutje. Zdaj je izjemnega pomena le, da sprejmete dano, kar je in se fokusirate na vse kar želite.

V zadnjih dnevih je bila faza retrogradnega Merkurja aktivirana, kar pomeni, da si zdaj vzamete čas za manjšo inventuro in pogledate kaj vam ni všeč in česa nočete več. To vam služi kot odskočna deska saj s tem prepoznate tisto, kar si v resnici želite.

Vodilo naj bo:”Osredotočajte se na tisto, kar si želite in ne na tisto, česar nočete več!”

Dan bo za kreiranje in seveda… pisanje. Ko imate stvari zapisane jih odpustite, lahko v vizualizaciji vse kar ste napisali predate Stvarstvu ali enostavno izrečete z iskrenostjo v sebi: “Sedaj vse to prelagam na Kristusa (tisti del nas, ki je razsvetljen) v sebi in se osvobajam.”

Bodite pazljivi kaj želite, saj boste to tudi dobili, zato pazljivo izbirajte besede. Pišite s hvaležnostjo. Zahvaljujte se za vse kar si želite, kot da to že imate… pišite »hvala za…« in ne »želim si…« Ne pozabite… energije prihodnosti se danes kreirajo v sedanjosti. Vsaka namera, ki je zapisana, nosi še večjo moč – »ko beseda je meso postala«, zato bodite jasni in konkretni, kaj želite ustvariti v svojem življenju. Vse v življenju ima svoje faze, tako kot jih ima luna, tudi naše želje in potrebe. Zato je dobro tudi, proces manifestacije ponovite vsako prazno luno, ko pregledate kaj je tisto, kar ste že dobili in kaj bi želeli drugače ali na novo. Bodite pozorni, da sebe ne omejujete! Pišite samo to kaj želite in ne tega kako naj to pride do vas.

Naj se zgodi… Vaša volja. Tako naj bo.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !