Išči
Generic filters
foto:pixabay.com

Sporočilo ob sončevem mrku, 21.8.2017

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
»Z današnjim dnem se aktivira pol letna faza transformacije, ki bo mnogim izmed vas popolnoma spremenila življenje ali pa pogled na svet.Pri Sončnem mrku, ki bo danes, 21. avgusta, bo Luna med Soncem in Zemljo in zakrilo jo bo Sonce. Ob 20:30 uri, bo v svoji polni moči, nastopil bo popolni sončni mrk. Mrk boste lahko opazovali tudi sami, a najbolj viden bo v ZDA, ki bo v prihajajočih mesecih tudi v največjem procesu. Kaj bo zakuhal njihov predsednik bomo videli, lahko pa se »ponovno ponovi kakšna zgodovina« in usoda bo vsekakor posegla vmes in pokazala svoje zobe… zlom borze in velika kriza… vse to bo dišalo na velik preObrat globalno za ves svet.Kot ste že sami opazili, so dnevi nabiti z energijo, vse je potisnjeno navznoter, kuha se in tensta… tudi pozicije ostalih trans personalnih planetov, o katerih sem že pisala v mesečni napovedi, ki delujejo na notranji, psihični ravni, so v navidezno nazaj gibajočem se razpoloženju, seveda pa… na nebu sta retrogradna tudi Merkur in Saturn planet povezovanja in komunikacije in planet karme. Zdaj lahko pričakujete tisti nePričakovani plan »ž«, saj se vam lahko porodijo popolnoma nove ideje, ki lahko pripomorejo k poPolni spremembi vašega načina delovanja in doSedanjega življenja.
Zdaj je uspeh zagotovljen pri vseh, ki boste sprejeli Odgovornost in boste izstopili iz vloge žrtve. Pod drobnogledom bodo še naprej odnosi vseh vrst, predvsem se pazite vseh oblik manipulacije, še posebej pa čustvenega izsiljevanja.
Sončev mrk prinaša energijo prihodnosti v sedanjost in možnost realizacije – nove začetke, ali pa vas preusmeri na drugo pot. Prinesel bo neko resnico na dan, na katero je svet čakal – vezano na »kraljevsko temo«, vse kar je bilo prikrito, se bo pokazalo v prvi luči. Mrk v avgustu bo namreč v kraljevskem znamenju – v Levu! Če imate v svoji rojstni karti kakšen planet na 28 stopinji, katerega koli znamenja, bo za vas aktivirana pot usode… V svojem življenju boste lahko soočeni z vsebino iz daljnega leta 1999. Ta bi lahko ponovno izplavala na površje in v letu 2017, dobila svoj epilog.Ne pozabite, da čas mrka je obdobje, »ko nič ni jasno in vse je skrito«, in pomembno je, kam vam pade mrk v vašo rojstno karto, v katerih hišah bo deloval, saj te kažejo področje v vašem življenju in temo s katero se boste ukvarjali.

Poglejmo… Kaj bo ključno za vašo sedanjost in prihodnost?

Znamenje Leva prinaša darmični princip, ki kaže česa se tako v naslednjem 18-mesečnem ciklu učili v kolektivnem smislu. Cikel se je začel v že februarju.V tej fazi se zdaj učite razviti srčnost, ponos, dostojanstvo, kreativnost, blišč, moč notranje obvladanosti individualnost, očetovstvo, velikodušnost, neodvisnost od drugih, velikopoteznost, optimizem instinktivno dojemanje, moč osebne volje in motivacije, vzpostavitev osebne avtoritete, oblasti in nadzora. Predvsem bo zdaj aktivni proces pri vseh, ki imate ali se odločate za svoje lastne projekte… energija leta 2017, vas od pomladi dalje izjemno podpira k sami realizaciji. Čas bo, da se zanesete nase in poskrbite za svoje kreativne projekte… najvišji izraz kreativne energije, je spočetje in rojstvo otroka. Tako zna biti tudi to tema, s katero bi se v tem letu lahko ukvarjali.Na drugi strani, pa kaže znamenje Vodnarja na vzorce preteklosti, karmični princip, česa se moramo osvoboditi in kaj nas zdaj lahko slepi. Odvisnost od kolektivnega znanja, skupinske povezanosti, nagnjenosti k nespremenljivim idejam in principom, originalnosti in nenavadnosti, konstruktivni miselnosti in inovativnosti, sledenje kolektivnim resnicam in mnenjem ter množičnim prepričanjem, univerzalni volji in skupinski časti.Preverite v svojih rojstnih kartah, kje, na katerem področju imate aktivirano karmično os Lev – Vodnar in kakšna bo vaša lekcija: 1/7 hiša: aktivna je partnerska os, izziv bo delo na sebi in partnerskem odnosu 2/8 hiša: izziv bo na financah in skupnem premoženju, poskrbeti sam zase ali začeti vlagati in delovati »skupaj« v odnosu 3/9 hiša: teme in izzivi so lahko bližnje okolje, potovanje, izobraževanje, sorodniki, tujina 4/10 hiša: velike spremembe in izzivi na nivoju dom in kariera 5/11 hiša: izziv bodo kreativni projekti, otroci – lahko odločanje za njih, nove romance in flirti, želje, delo skozi skupine in organizacije 6/12 hiša: izziv na področju fizičnega in psihičnega zdravja, dela in duhovnosti
»Da bi prišli do realizacije željenega, boste morali delovati iz srca.«
Zdaj se odpira ciklus konca, ki je del nujen procesa, da začnete z novim. Tudi v naravi najdemo cikle, vključno s ciklusi, ki obstajajo v vaših življenjih.Vse stvari se spreminjajo in ko sprejmete te spremembe in tečete z njimi, vam obogatijo življenje in vaše življenjske izkušnje.Ni lahko, je pa vedno možnost, da pustite vse, kar vam jemlje energijo. Zdaj Izberite modrost. Sprememba je lahko strašna, a vedite, da le takrat, ko jo zares sprejmete, je mogoče novo življenje. Tudi narava je že in še bo pokazala svoje zobe, zato vzemite to kot opozorilo, da morate nekaj narediti tudi vi sami in začnete živeti bolj uravnoteženo, v skladu z naravo in okoljem, kjer ste. Ne upirajte se naravnim ciklom spremembe. Vedite, da če boste še naprej vztrajali na starih navadah, se v vas naseli mrtvilo, ki mu sledijo grenkoba, frustracija, strah in zaskrbljenost. Če pa tečete s spremembami samega sebe in vašega prostora v svetu, ostanete povezani z življenjem, naravo in samimi seboj.

In namig za te dni…

Zdaj je čas, da naredite bilanco in pogledate nazaj na cikluse svojega življenja. Zdaj ni čas novih korakov je pa odličen čas, da sprejmete pomembne odločitve.Ste obtičali? Se oklepate stvari, ki bi jih moral izpustiti? Se bojite premakniti v naslednjo fazo življenja?Morda je čas, da se ustavite, odmaknete od vsega, občutite strah in se vseeno pomaknete naprej. Morda pa je le čas, da sprejmete naravne cikluse življenja in se zaveste: kljub temu da boste morali izpustiti svojo staro identiteto in navade, kar je lahko strašljivo, boste našli veliko veselja, moči in modrosti, ko sprejmete novi ciklus, v katerega se premikate. Veste, ljudje se bojimo naše lastne smrtnosti, a ta strah vodi do mrtvila. Ko sprejmete svoje cikluse z veseljem in radostjo boste dobili nov občutek za življenje.Kaj pa žalost? Zdaj se je potrebno tudi žalovati nad starimi načini in jih pustiti za sabo. Odprite roke novemu življenju in možnostim, ki vas čakajo, ter se premaknite naprej v skladu svoje vizije z močjo, veseljem in modrostjo. To je vaš čas, da ste popolnoma odkriti do sebe.Preverite… Kaj vas v tem trenutku motivira? Ali živite resnično bistvo samih sebe ali se goljufate za življenje?Včasih je soočenje s svojo pravo motivacijo in samo utvaro strašno, a ko s tem opravite, se vam prava moč povrne.In preden res zaključim, še vprašanje: si morda lažete o nečem? No, zdaj je čas, da se iskreno soočite.

Sprememba je v tem trenutku nujna in ta proces vas bo osvobodil lastnih verig.

Imejte fokus na tisto, kar želite v svojem kreativnem planu realizacije za naslednjih 6 mesecev…

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Končno izstop iz primeža t.i. kače časa

Končno izstop iz primeža t.i. kače časa

Astrološka napoved, 12. 4. 2021: Mlaj v ovnu - Močna energija za manifestacijo

Astrološka napoved, 12. 4. 2021: Mlaj v ovnu – Močna energija za manifestacijo

Astrološka napoved: Danes, 9. aprila naredi Mars kvadrat na Neptuna

Astrološka napoved: Danes, 9. aprila naredi Mars kvadrat na Neptuna

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem