Sporočilo ob Sončevem mrku 29.4.2014

… čiščenje Ega. »Dnevi spremenljivosti… Poglejmo še pobliže kaj je Sončev mrk. 

Ko se Luna znajde med Zemljo in Soncem in ga prekrije, v astrološkem jeziku pravimo, da gre za mlaj ali ščip (konjunkcijo ali opozicijo Lune in Sonca), saj se postavita v vrsto dva planeta oz. dve nebesni telesi, ko pa gre za mrk, pa se morajo “prekriti” trije – kar je seveda redkejši pojav in je le nekajkrat letno. Kot smo že omenili, nekaterih mrkov tu ne moremo videti, vsi pa delujejo in jih »čutimo«. Tudi ta ni izjema, sodeč po počutju v zadnjih dneh… ko smo še vedno v fazi še aktivnega »velikega križa«, štirih Veličastnih… še vedno v aktivnem delovanju Pluton – Uran – Jupiter in Mars. Zdaj se nahajata Luna in Sonce pa v Biku… zato bodo čustva bruhala iz globin in morda oživljala nekatere stare in zastarane procese in postavljali se bodo temelji… ja tudi odnose iz preteklosti, spomine in morda se vas kdo spomni iz preteklosti…

Mrki so čas za pogled navznoter, za zdravljenje, za odpuščanje in prestrukturiranje. Mrki so čas za fino uravnavanje, s poudarkom na sebi. Tako je vsak trenutek te Priložnosti darilo, ki bo omogočil vašo rast in napredek. To se bo zgodilo najprej z vašim Jazom in odstranitvijo vseh neuporabnih in neustreznih programov, z zMožnosti za boljše izkoriščanje tega pomembnega toka, ki bo močan veter »spremembe«. S soočenjem z vašimi edinstvenimi izzivi v tem času, boste konec koncev priDobivali in Rasli… pa vendar naredite to z ljubeznijo. Ljubezen je vedno ključ. Vendar ljubezen zahteva moč in brezhibnost je definirana z »biti iskren do svojega Jaza… do sebe«. Zdaj je čas! Izkoristite zato te dni!

Ker je to zelo intenzivno in energetsko skoncentrirano obdobje, si ne zadajajte pomembnih nalog, saj se lahko stvari v trenutku obrnejo in spremenijo. Lahko se vam bo celo zazdelo, kot da izgubljate tla pod nogami. Vsekakor je bolje, da sicer vse težje in pomembnejše naloge, projekte in korake, prestavite na (vsaj) teden dni pred mrkom in tri dni po mrku, ko sta Luna in Sonce spet v normalnem ritmu, če je to seveda mogoče. V času mrka je namreč dogajanje tako intenzivno, da se vam lahko zgodi, da bi vam vse niti ušle iz rok in v enem trenutku preprosto ne boste mogli več kontrolirati svojih dejanj in potek dogodkov.

V času mrkov velja vedeti, da so to kritični dnevi in to si velja zapomniti tudi za naprej. Mrki že od nekdaj napovedujejo naravne katastrofe, nepredvidene dogodke, neverjetna naključja, velike nesreče in nesreče v zelo nenavadnih okoliščinah, naravne katastrofe… požare, poplave, potrese, nemire, pretepe, zlorabe vseh vrst, škandale, umore, in to zagotovo ni ugodno obdobje za pomembne projekte in dejavnosti. No, v tem obdobju lahko kaže na kakšne potrese ali poplave, sicer pa… smo v času rojevanja Nove Zemlje. In še enkrat, čeprav večine mrkov pri nas ne moremo videti, je njihov vpliv zelo močan in gotovo boste to tudi sami opazili, predvsem pa tega »občutili«. Bodite v miru s sabo in drugimi na poti Spremembe.

Avtor: Shana Flogie
www.MyChi.si

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: