Astrološke napovedi

Sporočilo ob spomladanskem enakonočju, 21.3.2016

Danes je 21. marec, prvi spomladanski dan in »uraden« začetek leta, ki mu vlada planet Mars. Arhetipsko je Mars bog vojne, akcije in sile… tako se bo zdaj, vse kar je v vas, tako dobrega kot slabega, pognalo v tek.

Z današnjim dnem, pa se začne tudi obdobje vladavine Boginje Ostare in nadangela Mihaela, ki pa je povezan z občutkom varnosti in zaščite.

Na spomladansko enakonočje se odpirajo vrata nadangela Mihaela

V zadnjem tednu so vse moči usmerjene na zaščito, čiščenje in odpiranje novih poti. Pričakujete lahko tudi večjo Moč in nekateri odnosi se lahko prav v tem zadnjem tednu meseca marca dokončno zaključijo.

Spomladansko enakonočje je čas vladavine boginje Ostare, ki je boginja pomladi in plodnosti, pomaga vam pri uresničevanju novih idej, zanositvi, manifestaciji želja v pomladnem obdobju, odpuščanju starega in priložnostih, ki so potrebne za življenjske spremembe. Njeni simboli so: jajca, zajec, narcise in peresa.

Povežite se v tem času z njo, tudi, ko urejate svoj dom, pri pomladanskem čiščenju in krašenju vašega doma… takrat, ko želite spustiti Svetlobo in Nove barve v svoj dom. Darujte ji šopek pomladnega cvetja in spustite svetlobo in sonce tudi v vašo Notranjost. Vse to, pomaga pritegniti nove priložnosti v vaše življenje, dvigne vašo energijo in počutje. Čas vladavine Boginje Ostare je čas, ki vas usmerja v to, da izkoristite svoje potenciale in uresničite vaše sanje.

Dan bo iz dneva v dan daljši, v vas pa se bo prebujala želja po prenovi, obnovi, ljubezni, rasti in brstenju. V naravi se prav tako kot v ljudeh čuti Prebujena življenjska Moč, ki jo narava simbolizira s prvimi pomladnimi cvetovi zvončkov, žafranov, trobentic, narcis in tulipanov.

To je tudi idealen čas, da ideje o katerih ste razmišljali čez zimo, posejete in spravite v življenje. To je čas novih začetkov na vašem miselnem nivoju, saj vas na vseh področjih energija pri tem podpira.

Večina bi vas zdaj lahko čutila v sebi željo, po ustvarjanju nečesa Novega. Izkoristite ta čas in tople sončne žarke, za gibanje v naravi in Opazujte, kako se tudi narava Prebuja iz zimskega počitka. V času vladavine Boginje Ostare in Nadangela Mihaela praznujemo tudi Veliko noč in pred tem praznikom običajno pride na vrsto spomladansko čiščenje hiše, za »piko na i« pa lahko naredite še energetsko čiščenje.

To je tudi idealni čas za vašo osebno prenovo in čiščenje odnosov, telesa in duha. Simbol tega časa je jajce, ki simbolizira nove začetke in novo rast.

Zdaj je čas, ko bo energija najBolj usmerjena k poMoči

Ker pa je letos tudi leto preBoja, bo sprožilec vseh notranjih vprašanj in bojev, ki se bodo vili v tem času, prav mrk, ki bo v sredo. Vpliv najverjetneje čutite že nekaj dni, ne pozabite pa, da je mrk čas za pogled navznoter, za zdravljenje, za odpuščanje in preStrukturiranje.

Lunin mrk, bo prinesel energijo preteklosti v sedanjost… tako se zna zgoditi, da se boste ponovno vračali nazaj… ja ponovno bi lahko spravljali v red stvari iz leta 2014… odnosi bodo pod drobnogledom, prav vsem Ovnom in Tehtnicam… bo še posebej težko, kajti zdaj se boste morali resnično »prizemljiti« in začeti graditi od začetka. Dokončni zlom, vam je prinesel ne le lekcije, ampak vedenje, da boste svoje življenje primorani zastaviti popolnoma drugače in veliko bolj Odgovorno. Čas, ko so drugi »skrbeli za vas in bili za vse krivi« je minil. Ribe, vi ste na vrsti da začnete svoje življenje zastavljati bolj aktivno, bolj konkretno, predvsem pa, da snamete rožnata očala, da »saj nekako bo«… ker ne bo. Device… ja za vas pa prihaja Vaš čas, čas velikih usodnih premikov… za vas se znajo pokazati, da bodo prav odnosi tisti, ki bi vam spremenili pot vaše usode za naprej… nova poslovna znanstva, poti in ponudbe, ja čas bo da sprejmete izzive. Ker bo teden v znamenju velikega preBoja, si namenite nekaj časa tudi za globok vpogled vase in svoje življenje.«

Začnite lep spomladanski dan z zaObljubo sebi, kako naprej.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !