Angelska sporočila

Sporočilo ob vstopu v leto 2017

Prišlo je… tako pričakovano je bilo… zaŽeljeno… in končno, z nekim olajšanjem da… Novo je tu… pred vami je 365 dni nepopisanih listov, dni, ki jim boste osmislili vsebino vi, … vi ste tisti, ki jim boste vdihnili tisto iskro brezčasne magije nesKončnosti.

Umirite se… Vdihnite moč in svetlobo in izdihnite pričakovanja… oPustite jih. Samo od vas je odvisno kaj boste sKreirali v teh dneh, ki so še posebno energetsko podprti…

12 svetih dni božičnega plana iz cikla manifestacije je pred vami

Te dni pišite in imejte fokus samo na tem, kar si zaRes želite v tem letu. Pišite skozi zahvale iz srca. Bodite iskreni do sebe, dovolite si izstopiti iz okvira povprečnosti in stopite na Kolo sreče, da vas ta popelje po poti IzObilja… do izpolnitve vaše tihe želje… zaŽelite si… zaSlužite si… zaVestno delujte in Sprejmite darove, ki vam prihajajo na poti skozi Priložnosti… zdaj je čas, da začnete zNova v Novem.

Na vas je, da Izberete… Srečo, ker si jo zaslužite in vam je, čisto preprosto, dana, ni jo treba z ničimer zaSlužiti… zaNjo se vam ni treba naprezati, opravičevati, še manj pa pojasnjevati zakaj je Prisotna… je, in to takrat, ko in ker ste Prisotni sami… zato, ker ste v Tukaj in Zdaj, Hvaležni, za Vse kar imate. Največ imate, ko se zavedate, da imate Sebe. Da ste. Zaupajte v dobro, delajte dobro, delite kar lahko… kopičite znanje in spomine… materialno posedujte, kolikor lahko držite v svojih rokah. Izkušajte Vse, kar vam življenje prinaša, pa vendar, ločujte in vzemite samo tisto, kar vibrira z vami in je za Vas uporabno.

Ne sodite, ne kritizirajte, ne vračajte se na stran poti, ko bo na vaša vrata ponovno potrkala preteklost. Kar potrebujete zdaj v Novem, je zaUpanje, da zMorete drugače, ker danes razumete Kdo ste in to zdaj tudi cenite. Ne Glejte več zaObljub, če zdaj Vidite, ponovno… da so tam prevare. Verjemite v Ljubezen, ta vas bo na poti grela, objela in ko boste potrebovali Moč, Upanje in Vero, vas bo povezala s tistim vašim najGlobjim bistvom, takrat se boste spomnili pomena, zakaj je vredno in zakaj je Ona vaše Vse.

S hvaležnostjo hodite z roko v roki, z ljudmi, ki so vredni vaše Pozornosti, z ljudmi, ki vas izpolnjujejo in vam dajejo občutek, da ste posebni… ja, posebni, ker Vi ste Nebo, polno zvezd, ki sijejo… tudi v tem letu, Sijte tako močno, kot si to želite sami… In tisti, ki vas Vidijo, bodo ta Sij občudovali, negovali in sijali skupaj z vami. Izberite Obilje na vseh ravneh… bodite zdravi, srečni, srčni in z Mirom v svoji duši, s tistimi ob katerih vam igra srce.

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Tagi
Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !