Sporočilo ob zimskem Solsticiju in otvoritvi Gabrielovih vrat

Sporočilo ob zimskem Solsticiju in otvoritvi Gabrielovih vrat

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

21. decembra se vsako leto odprejo Zvezdna vrata

To je čas spokojnosti, mirovanja in čas, ko se srečajo Nebesa in Zemlja. Zimski solsticij je sončev obrat, kar pomeni, da se od tega dne naprej, razmerje med dnevom in nočjo obrne v drugo smer, ko bo dan postajal vse daljši. To je dan preObratov, ključni Trenutek, ko se začne Nov cikel. Pa vendar, je danes, 21.12. dan najkrajši, saj je dan, ko je največ Teme v vsem letu, največ Tišine in največ Mirovanja. Ta dan so starodavni Kelti praznovali kot praznik Yule.

Beseda Yule izhaja iz staro-germanskih izrazov in pomeni »Kolo življenja«, to pa zato, ker zimski solsticij označuje obrat kolesa življenja. Na ta dan se Sončni Kralj, Bog, ponovno rodi in v naše življenje vnese Upanje, Svetlobo ter odprtost Duha. Vse sile v naravi počivajo, se usmerjajo navznoter, pa vendar… se globoko v nedrjih Zemlje, novo življenje pripravlja na rast. Naši predniki so zimski solsticij praznovali kot rojstvo Svetlobe. Prižiganje sveč in obešanje venčka na vrata sta samo dva od najbolj znanih simbolov Luči. Če pogledamo iz mitološkega vidika, pa je na najdaljšo noč – praznik Yule, boginja rodila sončnega boga, zato tudi vsako leto praznovanje ponovnega rojstva Sonca. Najdaljša noč v letu se tako imenuje tudi Materina noč, ki jo povezujemo z boginjami, ki predstavljajo aspekt matere.

In…. na ta dan, se odprejo vrata v angelski svet, ko se oba svetova srečata z roko v roki…

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem