Astrološke napovedi

Sporočilo pred polno Luno, 9.5.2017

»Pred nami je zelo pomembna polna luna, ki se zgodi vsako leto. Majska polna Luna, bo iz na 10. na 11., v vodnem znamenju, v Škorpijonu. To je najmočnejša Luna, saj prinaša energijo transformacije.

Njeno močno energijo in vpliv boste lahko čutil tudi že danes. Škorpijonska energija vam bo namreč dala moč in potencial, za preoblikovanje in doseganje višje stopnje zavesti, posledično pa vas bo ta moč ponesla tudi v globine nizkih ravni zavesti, da bi se te, lahko preobrazile. Ni pomembno, kolikokrat boste iztirili, bolj bo pomembno to, da se procesov, ki bi jih te energije sprožile, tudi zavedate. Kar lahko pričakujete je, da bi vam ta polna Luna pomagala odpreti vašo zavest na novo raven, saj boste lahko videli stvari v popolnoma drugačni luči.

Majska polna Luna bo predstavljala prelomnico v letu in priložnost, da resnično objamete in sprejmete vse spremembe, ki se bodo zgodile. Prav ta transformativni premik, vam bo zares omogočil, da se v življenju premaknete naprej.

Pričakujete lahko tudi, da boste šele potem, ko bo energija te polne lune začne bledeti, imeli večji občutek razumevanja poti, ki se odpira pred vami. To je tudi posledica dejstva, da sta Merkur in Venera, ki sta bila v aprilu retrogradna, procese pospešila. Lahko se boste počutili tudi fizično izčrpani, čustveno izpiti ali nestanovitni… no, splošno bo počutje malce nelagodno, saj boste vpliv prihajajoča polne lune močno občutili, kot spremembe, ki so lahko v zraku.

Najboljši način za upravljanje te energije je, da se premikate naprej v skladu s situacijo in se spomnite svoje osebne moči. Zelo pogosto pozabite, da imate moč in da je ta Moč v vas. Ta moč vam daje možnost, da okrepite in prevzamete odgovornost za svoje življenje ne glede na to, v kakšnih težavah ste se trenutno znašli. Spomnite se, da imate neskončno Modrost in potencial znotraj vas… in potem postane vse skupaj veliko lažje za navigacijo skozi temačne čase. Prav zahteva po svoji osebni moči je res priznanje, da ste veliko več kot le fizično telo.

Da bi se resnično okrepili v vaši moči, vedite, da ste zelo napredno in inteligentno energijsko bitje, ki ima dušo, in ta je tako brezčasna in neskončna, kot je nebo nad vami. Če potrebujete pomoč jo poiščite, da se spomnite, na vse kar še v vas globoko spi. In če bi se morali povezati znotraj sebe in poiskati to melodijo je prav polna Luna v Škorpijonu tista, ki prinaša ta popoln čas, da se spomnite na moč, ki je v vas ter se povežete znotraj sebe s to melodijo neskončnosti. Polna luna po navadi simbolizira čas sprostitve in opuščanja starega, preživetega in neuporabnega, omogoča pa tudi moč, da pošljete svoje želje vesolju.

Vsekakor uporabite to energijo v svojo korist. Že starodavne kulture, kot vsi astrologi … so vedno govorili, da je Škorpijonska Polna Luna ena najmočnejših za vzpostavljanje stika s predniki in varuhi duha. Je tudi najboljša polna Luna za rituale in manifestacije, zato izkoristite njen čarobni vpliv za rituale, meditacije in imejte jasen fokus. S tako veliko čarobno energijo, ki bo zaokrožila v prvi polovici maja, bo skoraj nemogoče, da ne bi občutili učinke te polne Lune. Karkoli vas razburka v tem tednu, naj bo Ona vaš vodnik na poti spremembe in Videli boste, če ste odprti da pogledate na stvari z višje perspektive in se tako premaknete na višjo stopnjo zavesti. Preoblikovanje se že dogaja. To čutite. Zdaj pa je še na vas, da to tudi Sprejmete. Bodite odprti za poti, h katerim vas vesolje usmerja in vedite, da nič ni nemogoče, če v to zaRes verjamete.« Prijeten dan… niste sami, skupaj smo.

Tagi
Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !