Sporočilo za 1.10.2014

Sporočilo za današnji dan je…Spremembe ali harmonija? Ali vsakega po malem… »Dragi Ovni, drage Tehtnice… vi zdaj še najbolj pripnite pasove… pred vami bo mesec, ki bo poln razburljivih in nepredvidljivih dogodkov, kajti vstopamo v »predmrčno« obdobje in čas retrogradnega Merkurja. Vse, kar se vam dogaja od aprila dalje se bo zdaj poglobilo, pred vami bo drugi krog razReševanja v smislu ali ste na pravem kolesju usode ali ne… Če niste, potem se bo v novembru vse skupaj podrlo, čeprav znate še v teh nekaj tednih nekaj še oživljati in delovati kot, da »vam je vse jasno« in »imate pod Kontrolo«… čeprav je Ta… že pred časom skozi dogodke iztirila skupaj z vašim Egom…. no, veliko stvari se bo zdaj razjasnilo, velik izziv pa bodo odnosi vseh vrst, komunikacija in seveda vzorci, če jih še niste sPustili.

Spet… karmična os bo aktivirana in čas bo, da boste poČakali na pravem peronu in vstopili na bus, ki vas bo direktno pripelal do končnega cilja. Prav zdaj bo »Hubris« – gospod Napuh – v svoji največji moči, zato bodite pozorni, da vam ne bo uhajalo vse skupaj iz rok, veliko bo urejanja in ukvarjati se boste morali z vsem kar ste prej »potlačili« v »sej je dobro«… če urejate dokumentacije, odnose ali se dogovarjate za projekte, bo zdaj bolj čas Opazovanja, kajti vse se lahko ponovno odpelje v popolnoma drugo smer…smer, ki ste jo najmanj pričakovali. Bodite strpni in mnoge med vami se lahko dotakne klic, da morate s čim zaključiti, prekiniti in se lotiti nekaj čisto drugega, drugačnega… nekaj, kar bo bolj pisano na vašo kožo in za vašo Dušo… in izziv meseca? Čustveno izsiljevanje, tega bo v tem mesecu največ, zato bodite pozorni, da se ne boste v drame drugih zapletali tudi sami… te bodo samo odraz, kaj in kaj še niste odPustili.« Dihajte, dih vas povezuje z vašim Duhom.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: