Sporočilo za 10.6.2015

foto:pixabay.com

»Že proti koncu dneva boste začutili neko dinamiko, ki bo v vas razBurila duhove … preteklost bo vedno bolj Vidna in slika bo postala jasna. Seveda… v prihajajočih dneh se bo tudi faza retrogradnega Merkurja zaključila, zato še vse do konca tedna počakajte s konkretnimi odločitvami in premiki, kajti stacionarna faza bi vam lahko dala občutek, kot da ste v »leru«. Hitite počasi, predvsem v četrtek, da ne boste deležni poškodb in nesreč, ohranite mirno kri in se ne razburjajte.

ObČutili boste, da se vam je poVrnila energija, z njo pa boste začeli s Kreacijo doma. Vedno bolj Vidni bodo vsi vzorci vašega družinskega porekla in prav z enim izmed družinskih članov se boste zelo ukvarjali, razreševali ali postavili odnos na nov nivo. Čas bo, da začnete Znova. O stvareh in nekom, o katerem ste razmišljali, boste zdaj dobili tudi jasen odGovor in smer kam naprej. Še vedno velja, da ne pogrevajte stvari in ne oživljajte preteklosti, čas Spremembe vam je prinesel možnost, da ste izstopili iz cone ugodja in naredili nekaj zase… in zdaj si ustvarite korenine, dom in poskrbite za svojo Varnost.« Naj vam dan prinese tiho izPolnitev vaše želje.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: