Sporočilo za 13.10.2014

Sporočilo iz 21-dnevnega cikla Hvaležnosti… in vodilo za 9. dan Hvaležnosti… Pred vami je nov teden in začetek »druge faze« retrogradnega Merkurja… zdaj bo proces v svojem najmočnejšem teku, zelo bo poglobljen in vse bo kazalo, da si boste želeli še več odmika, samote in vse bo vodilo v smeri, da bi našli Mir, ki bi vas vodil do bistva harmonije, ki jo kreirate.

Zdaj boste lahko doKončali projekte in se poglobili v vse, kar vam prej ni uspelo… čas bo za pospravljanje krame, nereda in razreševanje, saj bo čas zdaj naklonjen temu, da se bo vse kar se mora spremeniti Ustavilo pri vas z razlogom! Čas pa bo tudi za to, da morda spreGledate Iluzije, ki ste jih skreirali o ljudeh, stvareh in projektih. »Spremenite pogled na svet in svet se bo spremil.« Tudi vi danes povejte, napišite in izrazite svojo hvaležnost za Vse uvide, ki ste jih deležni… ki so pred ali so za vami… in ne pozabite…. poveličujte Vse, kar je dobro v vas in okoli vas… S Hvaležnostjo do Harmonije.

Shana Flogie

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: